Snel en correct

Levering juist en snel geleverd, met een keurige prijs.

Super 10

Zeer snelle levering

Zelfs bij het product wat niet leverbaar was werd er een alternatief aangeboden

Op tijd geleverd

Alles was super!

Alles was super!

Super behulpzaam en meedenkend met de klant!

Wat ik zo ontzettend fijn vind, is dat je heel goed geholpen wordt! Van printers bv heb ik totaal geen verstand en als ik vragen heb, word ik erin begeleid via de chat en zelfs nog nagebeld met het juiste advies. Heel blij word ik ook van de dame aan de andere kant van de lijn, zij is altijd vrolijk! Muldi is zeker een aanrader voor alles wat je nodig hebt. De volgende dag heb je het ook in huis!

Redelijk

Snelle verzending rondom feestdagen. Goede communicatie en een van de goedkoopste. Foto wijkt wel af van ontvangen product.

Snelle levering.

Goede snelle service

Netjes in verpakking

Grandioos!

Een hele snelle levering en uitstekende klantenservice !

Onvoorstelbaar!

Heel makkelijk te kunnen bestellen en ook snel te kunnen ontvangen. Ik ben er blij mee.

goed spullen en een goed telefoon personeel

Jammer dat er 2 magazijnen zijn en ik 2 keer op een pakket moest wachten

Goede, snelle en uitgebreide service.

Er wordt prima meegedacht.

Snelle levering van mooi product

Product (klompen) beviel meteen goed. Levering was snel en correct.

uitstekende service

Snel en behulpzaam; bestelling was makkelijk geplaatst en levering ging prima, geheel volgens onze wensen .

vlotte levering

Snelle levering, goede prijs Foto op website is niet van het product dat geleverd wordt

Altijd snelle levering door Muldi!

Zeer proffecioneel en snel geleverd

Alles klopt, bestelling, levering en factuur.

Snelle levering in 1 dag

Top bedrijf met goede prijzen en snelle levering.

Vriendelijk personeel, service- en oplossingsgericht.

Na het melden van een storing aan een zuurstofmeter is er eerst gezocht naar een manier om dit op te lossen. Toen bleek dat dit niet mogelijk is, werd er onder garantie een nieuwe opgestuurd.

Muldi, prima. DHL wat minder.

Eerste aankoop muldi, prima bevallen.

Goede eerste ervaring. Goed product, goed verpakt, snelle levering.

Goedkoop, snelle levering

👍

Pluspunten

Duidelijke site snelle levering

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl