Pluspunten

- Goede prijzen - Snelle levering

- Ik mis goede categoriepagina's om door te klikken tot de specifieke subcategorie die ik nodig heb. Voorbeeld: Klik bij "Arbeidsveiligheid (PBM)" op "Bedrijfskleding" en links staat 17x de categorie "Jassen", allemaal van een andere subcategorie. - Knopje om te wisselen tussen excl./incl. btw prijzen.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering.

Pluspunten

de bestelde artikels werden correct en vlug geleverd

geen

Pluspunten

Snelle levering en producten zoals afgesproken

geen

Pluspunten

Pluspunten

Snel product geleverd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed verpakt

- bereikbaarheid, werkdag is werkdag - Pakket eerder overhandigen aan bezorgdienst, verzendlabel (track&trace) was aangemaakt, maar duurde 2 "werkdagen" voordat het pakket aan dhl was overhandigd. Op een woensdag ochtend besteld, afgeleverd op de donderdag (een week later)... "voor 17:00 besteld morgen in huis" Het was een traktatie voor mijn laatste werkdag, en hij was dus te laat

Pluspunten

Goedkoper dan Bol.com. Makkelijk te bestellen en lage verzendkosten

Pluspunten

Very fast delivery! and I can’t personally review the product that I bought since it was a gift for a friend, but she loved it!

Pluspunten

Heldere website, makkelijk bestellen, zéér snel geleverd !!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks positiefs aan dit bedrijf

De koerier heeft één poging gedaan na sluitingstijd om de bestelling bij ons af te leveren. We waren toen al bijna een week verder. (Dus de belofte dat er de volgende dag geleverd wordt gaat hier niet op) Vervolgens is de zending naar een particulier afhaalpunt gebracht. wat alleen 's avonds open is als er al iemand aanwezig is. Inmiddels zijn we nog een aantal dagen verder, maar is er nog steeds niet terug gebeld. En dat terwijl er een terugbel notitie met spoed is gemaakt. Kortom, als je voor service en een normale levering gaat moet je niet bij Muldi zijn.

Pluspunten

Mijn bestelling longdrinkglazen keurig verpakt binnen 2 werkdagen binnengekregen! Top!

Pluspunten

snelle levering en goede verpakking en concurrerende prijzen

Pluspunten

Correcte afhandeling, duidelijke informatie. De zending was razend snel.

De betaalinstructie kon beter, de website leek niet (niet helemaal goed) te werken. Kan incident zijn geweest.

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Duidelijke en snelle communicatie en geleverd wat er geleverd moet worden.

Alles is perfect verlopen dus geen aanmerkingen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

In de retourvoorwaarden staat niet omschreven dat er € 7,50 in rekening wordt gebracht. Voor een agenda vulling, die omgeruild moet worden, is dit buitenproportioneel. Nooit meer dus.

Pluspunten

Goede website en eenvoudig om de goederen te bestellen. Bezorging conform de afspraak.

Pluspunten

Grote keuzemogelijkheden, snelle levering. Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Pluspunten

alles goed, snelle levering

Pluspunten

simpel en razend snel

geen idee

Pluspunten

Goed, niet duur en heel snel

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl