Minimale support bij complexe valsystemen

PBS Hellende Daken aangeschaft. Als amateur veel tijd gestoken in onderzoek naar het onderwerp "valbescherming" en de onderdelen waaruit zo'n systeem bestaat. In uw product is sprake van een "grabrope" valstopsysteem. In de beschrijving van de te leveren producten kwam ik echter geen werplijn (grabrope) tegen. Navraag gedaan en als antwoord kreeg ik slechts weer de lijst met artikel nummers door zonder verdere uitleg. Ik ben er maar van uitgegaan dat de werplijn een geīntegreerd onderdeel was van het stopsysteem. Bij levering bleek dit dus niet zo te zijn. Jammer. Bij het harnas zat een wel heel summiere beschrijving hoe je zo'n ding op het lichaam aanpast. Het was een moeilijke puzzel en heeft mij veel tijd gekost. Ik kan mij nu goed voorstellen waarom zelfs professionals de valbescherming maar in de tas laten zitten als zij even het dak op moeten. Voordeel is dat mijn kennis over valbescherming enorm vooruit is gegaan. Helaas zijn er maar weinig mensen die daar de tijd voor willen nemen. Als Muldi de consument wil bereiken is er nog veel werk te verzetten in voorlichting en ondersteuning in deze complexe maar heel belangrijke materie. De geleverde spullen zijn in ieder geval van goede kwaliteit (hoop ik).

Elke bestelling klopt en wordt zeer snel geleverd

Gewoon super geregeld

Gewoon goed en snel te bestellen en te ontvangen.

super positief !

vriendelijk, hulpvaardig, doorgaan tot het gaatje EN herstellen waar nodig. TOP Ervaring !

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Snelle levering, producten zoals verwacht

Nog eerder van Muldi gehoord, maar zij hadden prijs-technisch het beste aanbod qua producten (moodboards tbv interieurontwerpen) en de levering was erg snel, zeer tevreden!

Goede. Service

Helaas paste de werkschoenen niet mar return gestuurd en binnen 24 uur mijn geld terug. Zou er. Zeker weer bestellengr yvone

Prima afhandeling

Alles volgens afspraak geleverd

Correct

Een week levertijd op voorraad artikel

Op dinsdag handschoenen besteld die op voorraad waren, de volgende dinsdag, vandaag, komen ze hopelijk binnen... Al wel een beoordelingsverzoek ontvangen, nou bij deze.

Snelle service en goede materialen

Ik bestelde plastic envelopzakken, eerder een grotere maat besteld, nu 2 maten kleiner. Fijn dat het in diverse kleuren leverbaar is. Snel bezorgd, keurig verpakt.

Handschoenen geweldig, aflevering waardeloos

De bezorger van dhl had het doosje in de stromende regen over de steegdeur gegooid, geen briefje in de brievenbus, dus ik vond na een paar dagen 1000 losse handschoenen in een hoopje natte karton.

Breed assortiment, makkelijk te bestellen en een snelle aflevering!

Ik kan vrij gemakkelijk het product vinden wat ik zoek en daarnaast handig te bestellen. De levering volgt daarna er vlot en netjes.

Goede online shop voor kantoorbenodigdheden.

Prima producten en snelle levering! Dank jullie wel.

Gemakkelijk overzichtelijk

Prima website

Goede en snelle service behoeft geen commentaar.

Superfijn

Snelle service en correct geleverd

Het product voldoet aan mijn verwachtingen

Bestelling was snel binnen

De bestelling was binnen 2 dagen binnen. Netjes ingepakt. Prima!

Bestelling was snel en correct geleverd

prettig en snel

Snel geleverd goed verpakt

Razendsnel ontvangen.

Na lang zoeken product gevonden, besteld en de volgende dag ontvangen. Blij met het papier, was zoals beloofd. PERFECT!!!!

Goed leveren

Broduct as beschrijf

Fijn meegedacht, snelle service!

Bij onze eerste bestelling bleken we slechts een onderdeel te hebben besteld ipv het totale pakket. We werden direct opgebeld met de vraag of dat juist was, waarna we de aangepaste bestelling binnen een mum van tijd in de mail ontvingen. Ook het pakket zelf is vlot geleverd. Kortom: zeer tevreden over de service!

Makkelijk te bestellen en levering perfect

De bestelling was simpel te plaatsen, waarna de levering erg goed begeleid werd en goed afgeleverd werd.

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl