Pluspunten

snel duidelijk en makkelijk betalen

Pluspunten

Goed geholpen via de chat mogelijkheid,werd erg veel moeite gedaan om het juiste artikel te vinden die voor mijn kassa geschikt is.

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Prima service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Twee maal een slecht verpakte zending ontvangen, na dit beide keren te hebben gemeld zou alles bij de volgende levering opgelost zijn. Helaas was de derde levering ook niet zorgvuldig verpakt.

Pluspunten

zeer goede service van Muldi gehad. 1 dag na bestelling al geleverd bij ons.

Pluspunten

Goede informatie

Neem een ander vervoersbedrijf, DHL presteert het om zendingen die de volgende dag geleverd zouden worden tot 3x toe verkeerd te sorteren waardoor het pakket een dinsdag na het weekend pas geleverd is..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede telefonische hulp

Factuur meesturen of gelijk mailen

Pluspunten

Goedkoop, en goede kwaliteit

Pluspunten

Goed product, prima prijs

Het bestelde had een formaat van ca 30x5x5 cm en was van stof (onbreekbaar). Dit zat echter verpakt in een grote doos ca 60x40x40 opgevuld met beschermende plastics. Ik vond dat een beetje overdone.

Pluspunten

Goed en uitgebreid aanbod; snelle informatieverstrekking wat betreft de verzending (het pakket was overnacht op het depot blijven staan).

Pas bij afronding van de bestelling bleek dat ook over de verzendkosten BTW betaald werd, en waren daardoor naar mijn mening ook vrij hoog.

Pluspunten

Snelle levering. Zeer behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon.

Geen.

Pluspunten

De goede service en snelle afhandeling van een product dat niet aan de wensen van onze dochter voldeed (prima laarzen, maar helaas te groot en te ruim).

Kan ik zo snel niet bedenken.

Pluspunten

Goed en vlot geleverd, Pergamijn enveloppen in C6 doos 6 te weinig, andere dozen zwaarder, zal dus wel goed zijn ( had bij ander bedrijf soms 200 te weinig of heel veel verfrommelde), Maar bij een volgende bestelling houd ik dit wel in de gaten...probleem kan bij Quantore liggen ;)

Pluspunten

lekker snel bezorgd!

Pluspunten

Snelle verzending!

Pluspunten

Ben nu tevreden was pas eerste keer dat ik hier bestelde.

Pluspunten

Zeer vlotte en correcte levering. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Super snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop.

Pluspunten

Bezorgingsdienst waar ze aan kunnen geven in welk tijdvak het produkt geleverd wordt. Een track and trace krijgen en dan als verwachtte levertijd tussen 8 en 18 uur is niet handig.

Mijlweg 9 C

3295 KG 's-Gravendeel

Over Muldi.nl

Muldi, het meest uitgebreide online warenhuis voor bedrijven. Met inmiddels meer dan 100.000 artikelen en grootste voorraad van Nederland en België tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team klaar om net dat stapje extra aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op 085-7821200. www.muldi.nl