Hi Erwin, Bedankt voor deze fijne review over de Tegel Mega Store! Wij zijn blij te horen dat je onze ruim opgezette winkel met mooi aanbod en veel variatie hebt weten te waarderen. Wij snappen dat het soms lastig kan zijn om de juiste keuze te maken uit zo'n groot assortiment, maar wij helpen je daar graag bij. ;)
Hoi Bart, wat een fijne review laat je achter! Mooi om te horen dat onze service goed is bevallen. Wij helpen graag de klant verder naar hun gewenste tegel en waarderen deze beoordeling enorm. Geniet van je bestelde tegels!
Bedankt voor de vijf sterren beoordeling Sylvia en Dennis. Om dit terug te lezen doet ons goed. Geniet van jullie badkamertegels!
Hi A. Duchiene, Dankjewel voor deze positieve beoordeling! Wij zijn blij te horen dat we jullie zo goed hebben kunnen assisteren en dat jullie tevreden zijn met onze service en adviezen. Mooi om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over het eindresultaat. Geniet ervan! =)
Hi Sjoukje, bedankt voor deze top score! Jullie blij, wij blij ;) We nemen je tip van harte aan en zetten dit intern door.
Bedankt voor je fijne beoordeling en geniet van je aankoop! We zullen de credits doorgeven aan Jos Jongeling. ;)
Hi Elisa, Dankjewel voor je vijf sterren! Zo te horen doen wij onze naam eer aan. ;)
Hi Robert, bedankt voor je vijf-sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat Jasper snel geschakeld heeft en hierdoor een tevreden klant achterlaat. Geniet van je bestelling!
Zo te lezen zijn onze tegels en service goed bevallen. Dat horen wij graag. Bedankt voor de vijf sterren!
Bedankt voor je 5-sterren-review! Leuk om te lezen dat het geresulteerd heeft in een badkamer met exclusieve uitstraling.
Hey Anwar, wat fijn om te horen dat je geslaagd bent bij onze TegelMegaStore in Den Haag. En bij deze bedankt voor de vijf sterren!
Originele beoordeling