Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de showroom en het vriendelijke personeel. Er is een grote keuze tegels op voorraad en er wordt deskundig advies gegeven. De ervaring is over het algemeen positief, met aandacht voor goede service en prijs-kwaliteit. Veel reviewers bevelen de winkels aan voor tegelkopen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, erg scherpe prijzen! Nadeel was de levering via DHL, dat haalt het niet bij PostNL , heb er vier dagen op moeten wachten terwijl het de volgende dag al als ontvangen in sorteer centrum aangegeven stond via de track en trace code.
VerbeterpuntenNadeel was de levering via DHL, dat haalt het niet bij PostNL , heb er vier dagen op moeten wachten terwijl het de volgende dag al als ontvangen in sorteer centrum aangegeven stond via de track en trace code.
27 April 2015
cool daddy
hilversum
Pluspunten
Snelle levering, goede telefonische hulp, scherpe prijsstelling Rubi tegelzaag
25 April 2015
RobM
Eijsden
Pluspunten
Website en prijs van besteld artikel. Goede communicatie!
25 April 2015
Frans Ward
Barendrecht
25 March 2015
Kees
Ammerstol
Pluspunten
Duidelijke communicate en regelmatig telefonisch contact op initiatief van het bedrijf
VerbeterpuntenToen ik de tegels bestelde via internet stond er nergens dat ik een aanbetaling moest doen. Daarover werd ik gelukkig wel snel gebeld.
25 March 2015
maarten dobbelaer
vlissingen
wij hadden een bezorgadres opgegeven welke ook op de bevestiging door u is vermeld echter de bestelling is prompt 4 dagen later pas verkeerd bezorgd, wij hadden het apparaat dringend nodig en hebben hier veel last door ondervonden, jammer want uw medewerker was zeer positief over de levering aan de telefoon.
1 March 2015
correct aannemers
den-haag
Pluspunten
Komen hun afspraken na en het product was degelijk verpakt voor het transport. Goede kwaliteit materialen en service,
26 February 2015
Rob
Andijk
Pluspunten
Zeer goede en snelle aflevering van orders
25 February 2015
Edward
Geervliet
Pluspunten
Prijs en zeer nette afhandeling van een klacht.
16 January 2015
marc
uden
Pluspunten
De bestelling via de web site ging eenvoudig.
VerbeterpuntenDe beoordeling komt te vroeg, want de bestelling is nog niet geleverd.
7 January 2015
A. Dumoulin
Rotterdam
Pluspunten
snel geleverd, zijn afspraak nagekomen. Op de gevraagde dag geleverd
VerbeterpuntenMisschien een melding via de mail, dat ze het gaan leveren op de dag welke de klant vraagt.
3 January 2015
R.A.
Alblasserdam
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, groot aantal fabrikanten / leveranciers maken te samen met een zeer scherpe prijs het al makkelijk om te kopen. Dan daar extra bovenop een snelle verzending met schappelijke verzendkosten, dat maakt dat ik een tien geef. Pluim !!!
VerbeterpuntenIk zou moeten liegen om wat te verzinnen.
24 December 2014
Stephen
Heerewaarden
Pluspunten
mooie prijs, snel beschikbaar
Verbeterpuntenbetaalmogelijkheden voor niet-nederlanders: visa, maestro of iets anders, aangezien pinnen alleen voor nederlanders is...
3 December 2014
Pascal
Belgie
Pluspunten
Supersnelle en correcte levering Goed verpakt Vragen snel en duidelijk beantwoord
29 November 2014
Ben
Sint anthonis
20 October 2014
Jacoline
18 October 2014
Rob
Breda
Pluspunten
super advies en super geholpen met alles
15 October 2014
bert
raamsdonksveer
Pluspunten
Snelle levering s middags besteld en de volgende dag al in huis.
VerbeterpuntenZachter met de artikelen omgaan, want onze tegelzaagmachine was al ingedeukt toen we hem uitpakten.
12 October 2014
anoniem
Pluspunten
De service was uitstekend. Ook de levering is prima verlopen.
VerbeterpuntenOp dit moment zijn er geen verbeterpunten.
11 October 2014
anoniem
TegelMegaStore.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van tegels voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan wand- en vloertegels, waaronder keramische tegels, natuursteen, mozaïek en badkamertegels, evenals bijbehorende producten zoals tegellijm en voegmiddelen. TegelMegaStore.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige tegels tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, gebruiksvriendelijke service en snelle levering.
Hoeksteen 2
4815PR Breda