3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was niet gelijk duidelijk dat ze de producten niet zouden opsturen omdat er verzendkosten betaald moesten worden. Daardoor hebben we onnodig lang op het product moeten wachten. Dat is jammer. Dat zou duidelijker gecommuniceerd moeten worden.

Pluspunten

de kleur is behoorlijk afwijkend

Pluspunten

snelle levering, goede berichtgeving via de mail. bij retour ook snel geld weer terug gestort, kortom prima zoals het hoort te zijn.

Pluspunten

Alles loopt prima volgens afspraak. Hele snelle levering en ook snel antwoord op mails.

Geen !!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alternatief gegeven voor schoenen die niet verkrijgaar waren. Na veel heen en weer gemail, werden de schoenen toch vlug geleverd.

Ouderwetse manier van bestellen. Aangezien ik op de dag van bestellen niets hoorde, vrijdag morgen, zaterdags nog maar een keer besteld. Toen had ik dus 2 bestellingen. Ook was een schoen niet verkrijgbaar terwijl deze wel op de site stond onder sale. Dus graag een update van de bestelwijze.

Pluspunten

Duidelijk overzicht van het assortiment. bestelling vlot uitgevoerd

Pluspunten

Snel en goed!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

The shoes arrived on time. Even if the soles of the shoes were not okay, the shop staff were really helpful and I received a new pair after 1 week.

The shoe soles were of low quality and they broke in 1 week. [UPDATE] The new pair also had bad soles that started to unstick from the bottom of the shoe in one week. I gave them to a shoe repairman to be replaced and he told me that the plastic of the soles is the worst he had ever seen in shoes. Totally not worth the 200e price.

Pluspunten

Telefonisch zeer correct te woord gestaan. E-mailcorrespondentie na bestelling heel duidelijk. Snelle levering.

Geen.

Pluspunten

accurate afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Snelle reactie op de bestelling en snelle levering

Pluspunten

De schoenen zijn na 3 dagen afgeleverd helemaal geweldig.

geen idee ben uitermate tevreden.

Pluspunten

Snelle levering Vriendelijk personeel Brede assortiment Leuke aanbiddingen Mooi winkel in Leiden op een leuke locatie

Beter op de hoogte zijn van voorraad anders missen jullie onnodig de kans op verkoop

Pluspunten

Vriendelijk , snelle verwerking

Verzendingskosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Es hat alles super geklappt. Schnelle Lieferung, tolle Schuhe! Vielen Dank!

Pluspunten

Goed en netjes verpakt. Snelle levering. Overzichtelijke en toegankelijke site.

Ondanks duidelijke instructies op bezorgbrief, toch bij de buren afgeleverd door pakketdienst.

Pluspunten

Kleur niet leverbaar, na mail overleg snelle levering andere kleur. Top.......

Pluspunten

Na betaling, volgene dag al de nieuwe schoenen in huis. De roll moc zolen, zijn niet overal meer te verkrijgen, maar bij Woly shop in Leiden nog wel. Mijn podotherapeut, is erg tevreden, en raad vooral deze zolen aan. Ook hij vind net als ik het erg jammer, dat de Wolky schoenen, veel al andere zolen hebben, en de roll moc zool, er zachtjes aan uit gaat. Gr. Anja

De roll moc zolen, blijven handhaven, en aub.niet overstappen, op de geribbelde zolen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen verzendkosten.

iets netter verpakken. Mijn zooltjes zaten los in van dat bruine papier, niet in een plastic-je met een versteviging zodat de zooltjes niet kreuken onderweg in de post. Een mailtje als het produkt verstuurd wordt zou fijn zijn.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Persoonlijke benadering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima aflevering en service toen bleek dat de kleur die besteld was niet meer vooradig was werdt mee gedacht en een de kleuren die er wel waren aangeboden. Super

Pluspunten

makkelijk en snel

Nieuwe Rijn 15

2312 JC Leiden

Over Wolkyshop.nl

De Wolky Shop Leiden, grootste specialist met alléén Wolky schoenen. Al meer dan 20 jaar een mooie winkel in de binnenstad van Leiden maar ook online een zeer uitgebreid aanbod.