Pluspunten

Zéér klantvriendelijk aan de telefoon, snelle levering met een extraatje in de vorm van een voetenbalsem. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

Super-quick service. Shoes arrived today as promised, also with a nice little gift in the box. Will certainly use this shop again. :)

You can't beat perfect!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie/levering Duidelijk

Pluspunten

Prima service en met een leuk presentje!

Pluspunten

zeer snelle reactie goede service

Pluspunten

Eerlijke service. Ik bleek de verkeerde maat toegestuurd te hebben gekregen. Dit werd mij op eigen initiatief medegedeeld (ik had het niet gezien). Ik kreeg zonder te vragen 6,95 euro retourkosten teruggestort en kosteloos de goede maat toegezonden.

Pluspunten

Snelle levering en een leuk kadootje erbij Zal zeker nog eens bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goede retourmogelijkheid, snelle contacten per mail

Van mijn aankoop klopte de kleur van de schoenen niet, was niet zoals op website te zien was

Pluspunten

- Goede service - snelle levering

- goed aangeven of het paar in andere kleuren ook in halve maten te bestellen is

Pluspunten

Erg snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en perfect in orde!

Schoenen waar veel vraag naar is, in de collectie houden!

Pluspunten

Snel en vriendelijk geholpen toen ik de kleur van mijn reeds bestelde schoenen wilde veranderen. De schoenen werden in de gewenste kleur netjes en op tijd afgeleverd.

Pluspunten

Geen verzendkosten, en heel goed dat de binnenzool verwijderd kan worden!

Een tip is, kan de prijs niet wat naar beneden!!!!

Pluspunten

Goed en vriendelijk tel. Contact. Vlotte ontvangst van bestelling met als verrassing een voetencreme.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de bestelling was vertraagd en de medewerker die het een en ander telefonisch uitzocht was beleefd en behulpzaam.

communicatie.....als ik op de hoogte was gesteld van de vertraging had ik niet hoeven bellen.

Pluspunten

zeer tevreden, zelfs nog presentje bij de bestelling in de vorm van voetbalsem! Erg leuk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles is goed verlopen. Zijn keurig bij mij thuis afgegeven en niet bij de buren.

Tip. Graag een bevestiging van betaling.

Pluspunten

Prachtige schoenen, ik draag niets anders. Snelle reactie op een mail.

Handiger om met ideal te betalen. Scheelt een dag. Je wilt toch zo snel mogelijk je nieuwe schoenen hebben en dan is elke dag wachten er een te veel. Heb nu mede dankzij vertraging bij de post te lang moeten wachten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- vriendelijke telefonische benadering en meedenken in oplossingen; - opvolging bij mankementen (terugbetaling incl verzendkosten)

- omslachtig wijze van bestellen tot levering (kost de klant heel veel tijd); - geen fijne website qua selectiekeuzes: je wilt kunnen zoeken op maat, kleur, hakhoogte etc; - op de website staan ook produkten die helemaal niet leverbaar zijn door de instelling. Ze weigeren ze ook nog om ze van de website af te halen. Ik vind dit misleiding en kost de klant veel te veel tijd.

Pluspunten

Erg snelle afhandeling

Misschien wat goedkoper

Pluspunten

Prima service, en snel je nieuwe schoenen in huis.

Nieuwe Rijn 15

2312 JC Leiden

Over Wolkyshop.nl

De Wolky Shop Leiden, grootste specialist met alléén Wolky schoenen. Al meer dan 20 jaar een mooie winkel in de binnenstad van Leiden maar ook online een zeer uitgebreid aanbod.