Pluspunten

vlotte bezorging

Pluspunten

alles oke ,duidelijke site ,prima snelle bezorging

Pluspunten

Snelle en nette levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en efficiente levering van bestelling. Perfecte sandalen qua confort. Dank ook voor de extra voeten-crème, die er gratis bijzat.

Moderniseren qua zomerschoenen en sandalen, ze hebben vaak een outbollige look. Graag meer keuze in mannenschoenen zonder veters (das allemaal last voor hen) en meer mannen-en vrouwen laarsjes met een zij-rits. Dat is gemakkelijker in te stappen.

Pluspunten

perfecte pasvorm. Draag graag Wolky schoenen, laarzen e.d. Ik heb het via internet besteld. Veel keus. Niet alle schoenenwinkels hebben de Wolky's in de winkel staan, begrijpelijk. Vandaar online besteld

Pluspunten

Zeer snel ,alles goed en dan nog een extraatje . top !

Pluspunten

Keurige en vlotte afhandeling

Pluspunten

ook per telf. Goed bereikbaar

Pluspunten

Super snel en perfect geregeld

Pluspunten

De besteling was makkelijk en ik had de schoenen snel binnen

Pluspunten

Het ging even mis met de online bestelling, maar er is adequaat gereageerd en snel.

Pluspunten

Schoenen zagen er netjes en niet gepast uit. Ook de dozen waren niet beschadigd. Zeer snelle levering. Kortom 100% tevreden.

Pluspunten

Zeer snel geleverd

Pluspunten

Stevig gemaakt, goede pasvorm ook voor brede voeten, uitneembare inlegzool zodat je met de zool van een podoloog ook uit de voeten kunt, prachtig materiaal en mooie ontwerpen. Heel draagbaar zowel sportief als voor formelere situaties.

meer stevige en elegante schoenontwerpen met de huidige pasvorm.

Pluspunten

Zeer duidelijke site. En een super snelle service. Mooie collectie. Al met al ben ik zeer tevreden. Zie mijn mail naar de wolkyshop.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid bij problemen is erg groot.

Pluspunten

de sandaal loopt heerlijk met een goed voetbed erin, een aanrader voor iedere vrouw.

Pluspunten

Snelle levering Prima prijs Mooi werk Goede service van de winkel

Nieuwe Rijn 15

2312 JC Leiden

Over Wolkyshop.nl

De Wolky Shop Leiden, grootste specialist met alléén Wolky schoenen. Al meer dan 20 jaar een mooie winkel in de binnenstad van Leiden maar ook online een zeer uitgebreid aanbod.