Kwaliteit en geborgenheid
Een top wijnhuis welke een uitgebreide sortering in huis heeft van de meest kwalitatieve wijnen voor een schappelijke prijs, Aan te bevelen voor de liefhebbers.
25 October 2023
Review overzicht
25 October 2023
Wilfred Meijer
Amsterdam
I received this request for a review before receiving the wine I ordered. I also have not received a status update or even confirmation of my order. Hoping it will still arrive.
22 August 2023
Christie DuChateau
Zeist
Op maandag wijn besteld en nu op donderdag nog steeds niks ontvangen behalve dan het beoordelingsverzoek.
6 July 2023
Johan
Den Haag
Ik heb een doos wijn besteld en betaald. Verder niets meer gehoord. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.
1 June 2023
Geurt
Gouda.
Verder kan ik niets meld aangezien de bestelling nog niet binnen is!
25 May 2023
W.M.J.
Zaandam
Geen reactie op mijn vraag welke ik had gesteld in de daarvoor aangegeven tekst box. Heb moeten bellen om te vragen wanneer de verzending zou komen
1 January 2023
Sandra
Sassenheim
Snelle reactie en juiste levering
19 December 2022
Adriaan
Waardenburg
Ik heb een fles binnengekregen die bij de kurk lekt.. de postbezorger is er te lomp mee omgegaan. Binnenkant van de doos was nat en er zit een gat bij de kurk
1 September 2022
julia
Bergentheim
Zie boven
5 February 2022
F
HELLENDOORN
Zeer attent en vriendelijk, zeer service gericht. Bellen als de bestelling klaar staat.
6 January 2022
Antoine
Heemstede
gewoon goed, zoals het bedoeld was
31 December 2021
Besteld, op tijd geleverd. Prima
26 August 2021
Tom
Hoevelaken
Hele goeie Primitivo di Manduria, moeilijk te vinden maar hier wél beschikbaar en tegen een topprijs. Snel geleverd. What else?
4 August 2021
Eloy
Liège
goede wijn, goede voorraad , goede levering
19 June 2021
Steenbergen NB
7 March 2021
Einte van der Wal
amsterdam
Ben netjes gebeld ivm een vertraagde levering. Heerlijke prosecco voor een vriendelijke prijs ontvangen. Complimenten voor dit bedrijf !
26 February 2021
Hugo
Best
Zeer tevreden. Keuze uit groot aantal diversiteit wijnen Eerder besteld bij Wijnhuis Heemstede. Helaas deze keer geen (persoonlijk) contact na invullen contactformulier op website over levertijd
13 February 2021
Petra
Den haag
Veel keuze, heerlijke wijnen
6 February 2021
Nina
Beverwijk
Keurig verpakt in stevige dozen.
27 January 2021
Etsie
Utrecht
Uitstekende bezorging met duidelijke website.
20 January 2021
Jan
Den Haag
Ruime keuze in top wijnen! Super snelle levering.
20 January 2021
Sabine
Eemnes
Snel afgeleverd. Keurig verpakt en topwijnen.
29 December 2020
E