Pluspunten

Netjes en snel bezorgd, zoals beloofd. Ik als klant ben dik tevreden.

Pluspunten

Nette verpakking, snelle levering en een persoonlijke boodschap met een cadeautje erbii

Pluspunten

Super super snelle service en levering! Absoluut top! Met handgeschreven kaartje en goodie erbij. Dit bedrijf is anders, betrokken, klantvriendelijk. Met ‘wow’-factor!

Absoluut geen verbeterpunten!!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering en ook nog een klein cadeautje erbij gekregen. Super!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Echt een super service! Cadeaus mooi ingepakt en er zat zelfs een handgeschreven bedank kaart bij voor mij samen met een klein cadeautje. Echt super lief! Zal hier zeker weer een bestelling plaatsen in de toekomst! Bestelling was ook heel snel geleverd.

Geen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, leuke persoonlijke kaart + een cadeautje ontvangen!! Zeer tevreden!!

Pluspunten

Hele snelle levering.Er was een probleem met het artikel en dit werd binnen een dag opgelost.Uitstekende communicatie ook.Ik heb het als heel prettig ervaren om hier iets te bestellen.

Geen enkele!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering met handgeschreven kaartje en kleine attentie, leuk!

Geen idee

Pluspunten

Snelle service Goed advies Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De website is erg overzichtelijk evenals betaling en levering. Het bestelde product was een cadeautje voor een ander, maar ondanks dat ik de gever was werd ik zelf ook in het zonnetje gezet. Want ik kreeg ook een kleine verrassing mee gezonden. Super leuk.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Product prima verpakt aangekomen, met kadootje erbij en een persoonlijk bedankje. Erg leuk!

Geen, helemaal goed zo

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, mooie website en leuke producten

Mijn bestelde onderzetters komen nogal goedkoop over. Op de lp onderzetters is gewoon een sticker geplakt, niet eens altijd netjes in het midden. Het is dus geen indruk. Komt er vocht bij dan houd ik mijn hart vast omdat ik denk dat het zo loslaat.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Pakketje super ingepakt en een leuk cadeautje erbij ..echt top!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Levering binnen 24 uur, super tof! En? Je krijgt een persoonlijke boodschap met een leuke attentie bij je bestelling... Wauw! Ik houdt ervan! Het zijn de kleine dingetjes die het doen...

Niks

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bij het kopen van een aantal leuke spullen bij KKEC in de Koopgoot te Rotterdam lieten we per ongeluk een tas met gekochte spullen achter. Balen natuurlijk, maar na een telefoontje de dag erna kregen we de spullen keurig netjes thuis gestuurd. Als service. Echt top! Dank je wel Lisanne en mensen van KKEC! Klantgerichtheid zoals je vaker zou willen zien. Bij deze winkel komen wij zeker terug!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering! Blij verrast met een handgeschreven kaartje plus verassing.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering. En in de winkel heel vriendelijk en behulpzaam. Mijn dochter heeft daar haar chilly's fles gehaald en ik heb er 1 online besteld.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Direct contact en alternatief voorstel wanneer product niet op voorraad blijkt te zijn. Snelle afhandeling en zending en zeer goed beschermde verzonden producten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snel

Duidelijker op de site als je het cadeau doet en meteen laat opsturen de factuur niet bij het cadeau gaat en er een kaartje bij kan met tekst.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Erg leuk kaartje met verassinkje erbij! Tof gedaan hoor :)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mijn kaart werd keurig verpakt en op tijd geleverd. En ik kreeg er een leuk cadeau' tje bij

Heb ik niet

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering! Handgeschreven kaartje! Klein cadeautje!

Geen verbeterpunt! Ga zo door zou ik zeggen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Levering goed ontvangen en een leuk kaartje erbij, dat was een leuke verrassing!

186 Beurstraverse

Rotterdam 3012 AT