• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vlotte levering Goed ingepakt Extraatje erbij met handgeschreven kaart

• Afspraken nakomen

Pluspunten

top service!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Leuke verrassende artikelen die je niet op andere websites kan vinden. Snelle levering en een klein kado en vriendelijke kaart in de verpakking.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Pakketje is keurig op tijd bezorgd. Wat leuk dat er een cadeautje in de doos zat!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Zowel door telefoon als via site. Ook bij aflevering een aangename verrassing.

Ga vooral zo door

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Klantgericht, vriendelijk en toppunt van persoonlijke aandacht is het geschreven kaartje bij de bestelling. Daarnaast dan ook nog een kleinigheid erbij gestopt

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede service, erg klantgericht en duidelijke emails met informatie na bestelling.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

goede service, antwoord op opmerkingen, leuk cadeautje, goed verpakt, goede kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke producten.

Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Een horloge besteld voor mijn dochter. De volgende morgen was ie al binnen. Netjes ingepakt, een leuke kaart erbij en nog een extra kadootje erbij. Heel goed en snel geregeld,top!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Komen afspraken na. Netjes verstuurd. Persoonlijk kaartje erbij en nog klein extraatje.

Ga zo door

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goed snel geleverd, zelfs nog een kadootje extra gekregen!! Bedanktt nog daarvoor!!

Pluspunten

Super snel bezorgd, leuke cadeautjes en... in de doos met een aantal cadeautjes zat een persoonlijke kaart handgeschreven van KKEC. Erg leuke persoonlijke service. Top winkel!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

veel leuke dingen en snel bezorgd.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Erg klantgericht. Er is aandacht voor de individuele wensen van klanten en er wordt daarmee maatwerk geleverd. Erg positief, want dat is in de huidige maatschappelijke context geen vanzelfsprekendheid meer.

Een overzichtelijkere website maken. Nu is het lastig zoeken en moet je best specifiek iets invoeren bij een zoekopdracht om 'hits' te krijgen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Leuke gadgets. Goede service bij afhalen.

Eventuele doorverwijs links voor reserve onderdelen (bij DOPPER waterflessen)

Pluspunten

Snelle levering, GEEN verzendkosten. Vriendelijk handgeschreven bedank kaartje en extra kerst cadeautje!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prima! Alles was op tijd binnen en netjes ingepakt. Leuke en aparte kado's. Ik ga zeker vaker van jullie diensten gebruik maken wanneer ik een origineel kadootje nodig heb.

Pluspunten

Leuke artikelen, snelle afhandeling, alles volgens afspraak.

Artikelen zijn flink aan de prijs, mag hier en daar wel wat minder.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik kon gewoon bellen met een medewerker van de winkel. Heel fijn. Een door mij gezochte kalender stond niet in de webshop maar was wel aanwezig in de winkel, er werd meteen een linkje aangemaakt en ik kon hem bestellen. Zending was de volgende dag binnen met een klein cadeautje en een leuke kaart, heel persoonlijk. Super!

Ik had aangegeven dat beide artikelen een cadeau waren, was fijn geweest als ze al waren ingepakt in cadeaupapier ....

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede service. Duidelijke communicatie via e-mail. Leuk presentje bij pakketje

Mijn bestelde product had makkelijk Door de brievenbus gepast. Jammer dat daar geen rekening mee gehouden wordt met verzenden.

186 Beurstraverse

Rotterdam 3012 AT