Pluspunten

Na gesprek toch nog onze bestelling binnengekregen het cadeau (wijnglazen) was een groot succes

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Moest door een foutje bij het bestellen met KKEC bellen. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en het probleem was snel opgelost. Bij de bestelling zat nog een leuk presentje van KKEC.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering, netjes gebelt of het goed was of het pakketje dezelfde dag nog verstuurd mocht worden. En een kleinigheidje erbij gekregen. Mijn bestelling was goed verpakt en het factuur zat netjes in een envelop met een kaartje erbij. Ik was verbaasd over de service! Dat zie je tegenwoordig niet zo snel meer.

Geen!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

voor 15 uur besteld en inderdaad de volgende dag binnen. duidelijke berichtgeving over status bestelling geweldige service / verrassing bij ontvangst. pakket (bestelling goed beschermd verpakt met luchtfoli) + enveloppe met handgeschreven mijn naam. de factuur en een kaart in de enveloppe + persoonlijke tekst erop + nog een cadeautje als dank voor de bestelling. WOW!!! nu al aan zeker 20 mensen verteld wat een geweldige service. Top bezig, petje af!

de webshop zou wat gebruiksvriendelijker mogen zijn (mobiel) met de Ipad werkte het niet om meerdere resultaten op een pagina te krijgen etc. - tegenwoordig worden veel aankopen gedaan via een mobiel apparaat (lees tablet), maar nog steeds zijn de meeste sites niet mobile competible. gelukkig lukte het wel om de naw gegevens en de betaling te doen, dat werkt dan namelijk vaak ook niet.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super communicatie, perfect

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan. Online bestelling geplaatst. Snel in huis.

Zoekbaarheid website optimaliseren. Ik had in winkel product gezien, maar kon dat op website niet vinden. Blijkt er wel op te staan, maar lastig te vinden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering. leuk extra kadootje :)

• Afspraken nakomen

Pluspunten

alles is geweldig en zo leuk om bij je bestelling altijd een kaart te krijgen echt super

Pluspunten

Wat ontzettend leuk dat er een kaart en kleine attentie bij de bestelling zat.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede en snelle levering

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Erg goede en snelle service! Leuk dat er een persoonlijke touche bij zit. Zo merk je dat er echt aandacht aan de klant besteed wordt!

Pluspunten

Besteld en de dag erna al in huis. goed verpakt!

Pluspunten

snel: e-mail bevestiging zodra de order klaar is om op te halen in de winkel en reageert snel op social media (in dit geval instagram) attent: kleinigheidje gekregen bij iedere order en een bedank kaartje netjes: cadeaus worden netjes ingepakt

Voor mijn gevoel veel e-mails voor 1 order. Wellicht een idee om sommige berichten te bundelen. Bijvoorbeeld: bevestiging van de bestelling + betaald e-mail te bundelen in 1 e-mail

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel, leuke attentie bij de bestelling met een persoonlijke kaart.

N.v.t

Pluspunten

Alles goed geregeld en ik werd zeer netjes bijgestaan

Niemand controleerde of ik daadwerkelijk degene was die de beatellibg had gedaan

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt!

Geen!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering Goede producten Inpakservice Leuk het geschreven kaartje bij mijn levering en een extraathe

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering, mooi ingepakt in leuk cadeaupapier. Een met de handgeschreven grappige kaart werd mee geleverd.

voordat je naar betalen gaat ook al de keuze kunnen zien van afhalen in winkel. na de bestelling kun je kiezen: thuis bezorgen of ander adres, dan zie je nog niet de mogelijkheid van afhalen in de winkel

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vlotte levering. Goed ingepakt - beschermplastic e.d.

186 Beurstraverse

Rotterdam 3012 AT