Pluspunten

Service aan huis! Fantastisch!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super snelle bezorging! Leuk dat persoonlijke kaartje en dat cadeautje erbij!

Heb ik nog niet!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De bestelling was heel snel geleverd en er zat zelfs een extra cadeautje bij.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel goed en snel geholpen via fb chat. Levering was optijd, netjes verpakt en goed gecommuniceerd. Ook erg tevreden met producten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering. Het artikel was goed verpakt. Er zat een persoonlijke, handgeschreven briefkaart bij, en een cadeautje.

nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle bezorging Leuk eigen cadeautje bij bestelling

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Supersnel geleverd. Netjes ingepakt en genummerd zodat ik weet wat waar in zit. En als klap op de vuurpijl nog een leuke verrassing en lief kaartje voor mijzelf. Ik ga zeker vaker kijken op de site voor originele & betaalbare cadeautjes!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Leuk persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Vlugge levering, extra cadeautje, gratis inpakpapier. Zeer tevreden en ze krijgen een dikke duim!

Niet echt.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

mooie producten tegen aantrekkelijke prijs. goed bereikbaar en denken mee met de klant

?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Artikelen goed in gepakt. Leuk kaartje en presentje erbij gehad. Super.

Geen verbeterpunten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle service en net dat beetje extra.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

bestelling goed afgewerkt en bereidheid om extra inspanning te leveren om aan wens van klant te voldoen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super vlotte dienst, extra persoonlijke attentie (kaartje en extra cadeautje), duidelijke communicatie via mail. Zal zeker nog bestellen bij KKEC.

Pluspunten

Snelle levering, cadeautjes leuk ingepakt!

Pluspunten

Snelle levering en....nog een leuk kerstpresentje ingesloten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, gratis inpakservice per besteld product, voelt persoonlijk door extra cadeautje en kaart.

Pluspunten

Snelle levering met een extraatje vanwege feestdagen. Heel attent.

Pluspunten

Breekbaar materiaal snel geleverd, goed ingepakt. De handgeschreven kaart was echt fantastisch! Voelde me bijzonder! Bedankt daarvoor!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De keuze uit posters is breed en de website overzichtelijk.

De aflevering van de bestelling is niet gegaan zoals afgesproken. Hierdoor onnodig gewacht. UIteindelijk wel tevreden met de levering

Pluspunten

Snel zonder beschadiging geleverd. Ook nog een leuk presentje bijgeleverd.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering en erg leuk dat er een persoonlijk kaartje en een kadootje bij de bestelling is toegevoegd!

Pluspunten

Geeft de klant echt een gevoel van waardering! Ik was onder de indruk. Dit was mijn eerste online aankoop bij Kkec, de winkel in Rotterdam kom ik regelmatig. Ik ben grafisch vormgever dus ik weet wel wat van klanten extra onder de indruk maken. Dat kaartje in de besteldoos doet echt veel! En al helemaal dat verassende cadeautje voor mij die ik erbij kreeg, had heel veel impact! Heb het gelijk op FB hierover verteld ;) Ook vond ik het heel fijn dat ik het tijdstip kon kiezen voor wanneer het pakketje zou worden bezorgd. Bedankt !!!! Ik ga zeker weten ook een volgende keer hier wat bestellen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

-Fast delivery online -Very good customer service - in the store as well as online -Great choice of gifts -Good price -Multilingual employees in the store -Store is ideally located in the heart of Rotterdam -Good to have Dutch souvenirs in store mixed with gadget gifts

Nothing to do better, it's already great!

Beurstraverse 186

3012 AT Rotterdam