Puntje van aandacht: ik kreeg geen bevestigingsmail en de betaling had een andere naam dan Verfshop. Dat bracht me even in verwarring.
Alles naar wens
Snelle levering van de verf en goed advies gekregen.De verf is goed op kleur en dekt goed!
Er was door mij een foutje gemaakt tijdens de bestelling, klantenservice belde mij en het was snel opgelost.
snel geleverd, goed verpakt, geen track-en-trace ontvangen, de postbode stond ineens voor de deur
Prima aan de afspraak gehouden
Vakkundig advies en goede kwaliteit materialen.
Op zaterdag besteld, op maandagochtend de verf al binnen. Perfecte en snelle levering
Mijn bestelling was niet in voorraad, ik werd er keurig overgebeld, de bestelling zou een aantal dagen later plaats vinden. En dat gebeurde, zodat ik weer verder kon met beitsen. Helemaal top, bij verfshop.
1 x contact gehad. Geduldige dame aan de lijn Gehad. Verzending goed verlopen.
Snel geleverd,goed verpakt mooie prijs..
Alles zonder problemen afgeleverd
Snel geleverd en de Sigma s2u Nova verf is prettig verwerkbaar en droogt netjes op. Hopelijk is de kwaliteit (krasvast en vetbestendig) zoals beloofd, maar de tijd zal het leren.
Bij verfshoppen een unieke transparante lak in notenkleur besteld waarna ik binnen een week gebeld werd dat deze niet meer leverbaar was. Helaas was verfshoppen.nl de enige die deze nog beschikbaar had. Door een afwezige webeheerder was deze nog wel beschikbaar op de website maar kreeg ik hem niet. Wel binnen korte tijd de andere bestelden producten gekregen en mijn geld teruggestort gekregen.
Lekker snel. Misschien volgende keer in een envelop! Hoeft niemand thuis te zijn en is waarschijnlijk goedkoper in verzendkosten!
Zelf al vaker besteld bij Verfshoppen en elke keer goede ervaring mee . Scherpe prijzen en het product wordt snel geleverd.
Mooi product.
heel tevreden
Deskundig advies, kwaliteits producten voor een scherpe prijs.
Ik heb verf gekocht een week voor de bouwvak. Heb ik tekort en wil ik online bijbestellen zit de winkel (en website) 3 weken dicht. Erg lastig en niet meer van deze tijd :-(
Het winkel alltijd netjes, communicatie ook goed.
Zeer snel geleverd
Verf werd snel geleverd ruime keuze van kleuren
Heb verf en schilderbenodigdheden besteld, de prijs beviel mij, in ieder goedkoper dan de bouwmarkten, en kreeg er ook nog eens korting op. Mijn ervaring met Verf.nl, is wel een reden voor mij, dat als ik verf of schilderbenodigdheden nodig heb, deze weer zal bestellen bij Verf.nl
Niet alles uit mijn bestelling bleek voorradig, ondanks Op Voorraad melding website. Kan gebeuren. Hier werd actief op gehandeld, ik werd direct gebeld en suggesties gedaan voor vervangend product. Vervolgens werd het volgens afspraak direct de volgende dag geleverd. Helemaal top!
Sloetsweg 246
7556 HW Hengelo (0)
Professionele verf voor een k(l)eurige prijs!!!