Heb de verf al uitgeprobeerd. Niets dan lof.
Zondag besteld en zondag al verzonden.
Snelle levering met oplettend personeel
Hele goede service, ik dacht dat niet geleverd was en heb gebeld op zaterdag. Werd meteen uitgezocht en was inderdaad snel bezorgd. (doch iemand had het ergens neergelegd in een verbouwing)
Was opzoek naar goede primer en kwam uit bij verfshoppen.nl Makkelijk kunnen bestellen en snel geleverd
Prima bedrijf waar allerlei kleurcodes te bestellen zijn.
Goed geregeld
Goede site en snelle levering. Gewoon goed.
Vragen per e-mail gesteld worden snel opgepakt
snelle levering, alle produkten verkrijgbaar
Zeer goed. Snelle verzending.
Snel afgehandeld
online verf besteld, prima kwaliteit, in een keer dekkend, makkelijk in gebruik.
Snelle levering van goede spullen en dat voor een lage prijs.
snelle levering van het bestelde product
Ben zeer tevreden over dit bedrijf dat ondanks corona nog snel kan leveren. Prima verpakt ook!! Super 👍👍
Levering volgens afspraak
Supersnelle levering van het bestelde produkt. TOP!!!
Duidelijk
Goede web site. Snelle levering.
Snelle levering.
Uitstekende service en snelle levering van de bestelde items. Volgende bestelling weet ik wel waar ik die ga plaatsen!
2 soorten verf besteld, 1 kon niet geleverd worden, goed alternatief aangeboden. Resultaat verbluffend! Top!
Sloetsweg 246
7556 HW Hengelo (0)
Professionele verf voor een k(l)eurige prijs!!!