ik heb een goede ervaring opgedaan en zal deze leverancier dan ook in de toekomst benaderen voor verdere leveringen
Helemaal goed!
Ze doen wat ze zeggen
1e keer zat een dag tussen levering en bestelling 2e keer alles de dag er na thuis bezorgd ๐๐
Diverse soorten Sikkens verf (in gewenste) kleur)besteld. Ondanks corona virus toch al de volgende dag geleverd. Prima verpakte levering ontvangen!
Diverse blikken Sikkens Rubbol SB (in kleur) besteld met extra kwasten, rollers, etc. Ondanks corona virus toch al de volgende dag geleverd. Alles goed en degelijk verpakt.
Ik ben zeker geen echte schilder maar wil toch mijn huis gaan schilderen. De 1e keer met watergedragen verf, hier nog nooit mee gewerkt. Verfshoppen gebeld om te vragen hoe en wat ik dit het beste kon aanvliegen. Ze nemen echt de tijd voor je. Ik belde om 17.00 uur maar het was zo druk dat ze mij na 10 minuten terg zouden bellen. Die 10 minuten haalden ze niet maar rond 20.00 uur werd ik teruggebeld door de eigenaar zelf en nam alle tijd om mij tips te geven en welke materialen ik het beste kon kopen. Gewoon top!
Een van de producten die ik had besteld bleek niet op korte termijn leverbaar te zijn. Verfshoppen bood aan om een alternatief product dat een stuk duurder was te leveren, voor de prijs van het eerste product. Super!
alles goed verlopen van bestellen tot levering
Komen de afspraken goed na
Voordelig en levering binnen 24 uur
Ruime keuze met uitleg over de diverse verven.
Netjes en snel geleverd, wat meer wil een mens.
Snelle levering, zelfs in de coroba tijd.
Besteld product is van goede kwaliteit, perfecte kleur. Bezorging iets later, maar daarvoor een bioscoopbon in de verpakking. Leuk en zeer attent.
Super snel geleverd!!!
Was voor mij de eerste keer bij deze webshop , ervaring ; een dikke 10
Prima bedrijf en snelle levering
Uitstekende service en scherpe prijzen Snelle levering en contact verliep ook lekker soepel
de verf was was er op de afgesproken tijd Ik werd nog opgebeld voor meer informatie. Dat stelde ik erg op prijs !! Dat maak je niet gauw mee . Goede zaak Verf is prima !!!!!!!!
Alles werd snel en correct geleverd
Uitstekende kwaliteit, ruime keuze en goede service.
Zeer snelle service
Snel levering en behulpzaam
Sloetsweg 246
7556 HW Hengelo (0)
Professionele verf voor een k(l)eurige prijs!!!
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.