Was erg goed afgeplakt, niet in een doos en keurig afgeleverd. Goede service
Zeer goed snelle levering en de verf keurig netjes verpakt top
👍
direct levering maar product was niet compleet. Na email contact, direct verholpen
Prima ervaring
Lekker snel en voordelig Prima Shop
++++
Via de mail goed advies ontvangen en daarna de verf besteld. Zeer correct en professioneel.
Ben zeer tevreden, het was de 1e keer dat heb besteld maar zeker niet de laatste keer.
Voor mijn project was ik op zoek naar Sigma S2U primer en de lak. Ik heb hier de Sigma S2U primer gevonden. Zij waren de goedkoopste die ik kon vinden. Jammer dat de lak hier duurder was dan elders. Anders had ik de lak ook hier gekocht. Zeer snelle levering en zeer goed verpakt. Dank voor de service.
Goede firma!
Snelle afhandeling van de bestelling en snel (binnen 1 dag) geleverd.
Belde voor advies voordat ik een bestelling ging plaatsen, zeer goed geholpen! Snelle levering.
Goede communicatie per e-mal dat het een dag later kwam. Verf dekt in een keer,de kleuren waren precies zoals afgebeeld. Zeer tevreden.
Alles op tijd geleverd zoals beloofd.
Goed.
Had bij een Ideal-betaling abusievelijk een verkeerde bank aangeklikt. Door verfshoppe keurig opgelost .
Snelle en persoonlijke service. Om onverklaarbare reden was de bestelde verf niet de juiste kleur. Ik mocht het terugsturen en kreeg mijn geld retour. Top!
Goede verf. Juiste kleur. Correct geleverd.
Snelle levering zeer te vreden beter kan haast niet
Verfshoppen heeft als een van de weinigen webshops (zo niet de enige) de specifieke kleuren waar ik naar op zoek was. Dus een zeer ruim aanbod van verfkleuren. De levering is next day ! Wat wil je nog meer ?
Hoef nooit te wachten, de bestelling staat altijd klaar om mee te nemen
Snelle levering van de verf. Goede kwaliteit voor een mooie prijs! Zeer tevreden.
Sloetsweg 246
7556 HW Hengelo (0)
Professionele verf voor een k(l)eurige prijs!!!