Pluspunten
Correct afgehandeld . De volgende dag al geleverd
Pluspunten
Niet duur, snelle levering. Gewoon prima!
Pluspunten
Gewoon top!
Pluspunten
Snelle levertijd Keurig verpakt
Pluspunten
Mega snelle afwikkeling
VerbeterpuntenGeeen
Pluspunten
Internetshoppen zoals het hoort: maandagavond besteld, woensdagmiddag in huis. Zeer scherpe prijs van kwaliteitsverf en degelijke levering met track en trace. Elke verfblik extra gesealed tegen lekken en ook de gratis roerstokjes worden niet vergeten. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenAls ik dan toch een verbeterpunt mag noemen, dan zouden de verzendkosten bij duurdere bestellingen kunnen worden verlaagd of vervallen.
Pluspunten
gemakkelijk, snel, goede prijzen.
Verbeterpuntenverf beter roeren/schudden...
Pluspunten
Goede artikelen voor een goede prijs. Probleemloos bestellen en vlotte levering.
Pluspunten
top te woord gestaan! snelle afwikkeling van het geheel!
Pluspunten
lekker snel geleverd
VerbeterpuntenEven waarschuwen dat de mail met aflever gegevens in de spam box terecht kan komen. Nu had ik de bezorger gemist
Pluspunten
Goede voorlichting en informatie op de website, over de bestelling en de levering. Snelle levering. Afspraak is afspraak.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
doet wat er gevraagd wordt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle correcte levering
Verbeterpuntenjammer dat je bij grotere bedragen nog verzendkosten moet betalen
Pluspunten
Zeer snelle levering! Zeer vriendelijke en klantgerichte service.
Pluspunten
De heer Sjors Bunte heeft mij te woord gestaan hij was zeer professioneel en erg aardig terwijl ik geirriteerd en boos was aan de telefoon. Hij heeft extra moeite genomen om nog een keer te bellen en precies uit te leggen waarom mijn bestelling niet helemaal goed gegaan was. Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen en ben dus erg tevreden over Verfshoppen.
Pluspunten
Pluspunten
Supersnelle levering
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Er werd vrij snel op mijn mail met vragen gereageerd. Het antwoord was een antwoord op mijn vraag en niet een standaard mail. Perfect.
Sloetsweg 246
7556 HW Hengelo (0)
Professionele verf voor een k(l)eurige prijs!!!