Alles ok daar!
Mijn bestelling was door een foutje van mij niet compleet (bij het kleurnummer ontbrak een teken). Ik werd direct gebeld en ik kon de informatie doorgeven. De volgende dag werd de bestelling al bezorgd.
Het is absoluut een aanrader
Zeer netjes verpakt en vlug geleverd. Scherpe prijs en goeie kwaliteit. Heldere omschrijving en goed advies. Alleen roer houtje ontbrak :-)
Hoeft niet beter
Jammer dat het iets langer duurden maar, er werd netjes gebeld Dat het een paar dagen later kwam. Daar had ik vrede mee. Verder was de verf netjes verpakt. Ondanks de tijd die het langer duurden dik tevreden. Gr…. Gerard
Ik had snel de producten nodig, laat in de avond geappt, sochtends op tijd reactie gekregen en bevestiging gekregen dat ik kon bestellen en in de ochtend nog ophalen! Super! Goed advies/tip gekregen bij het product, hierdoor een betere keuze kunnen maken!
Goede service Pro actief Denkt mee met de klant Zeer vriendelijk
Bestelling gedaan, twee dagen later al bezorgd geweldig hoor.
Woensdag verf besteld, en als de auto van de bezorger geen ongeluk had gekregen, had ik de verf donderdag thuis gehad. Nu was het vrijdag.
Goede kwaliteit. Optijd geleverd.
Er was een kwast vergeten bij de bestelling ik heb toen een mail gestuurd, de andere dag is de kwast als nog na gestuurd. Een dikke pluim voor deze Verfspecialist .
Artikel snel, goed verpakt en voor een mooie prijs geleverd.
ben goed geholpen.
Snelle service van prima producten!
Ben prima geholpen. Als ik weer verf nodig heb, kijk ik eerst bij verfshoopen
Uitstekende website en leuke prijzen.
Makkelijke site om te kunnen bestellen en keurig te volgen. Andere dag bericht van verzending en een link om het pakket te volgen. En de volgende dag netjes door een vriendelijke bezorger van Packs afgegeven.
Duidelijke website.
Prima adviezen. Kennis van Zaken. Top.
We waren in twijfel, men belde ons met advies. We zijn dik tevreden, en een topadvies.
Mijn eerste ervaring is helemaal goed.
Ik was op zoek naar verf voor mijn nieuwe woning, na een goed advies had ik mijn verf snel in huis!
Tevreden over de service en waardeer het dat ik nog even gebeld werd voor het mengen van de verf om echt zeker te zijn van de juiste kleurcode.
Sloetsweg 246
7556 HW Hengelo (0)
Professionele verf voor een k(l)eurige prijs!!!