Verf besteld en is onderweg. Werd gebeld of het een probleem was om alles in één keer te versturen. In mijn geval geen probleem, maar je zal maar op de verf zitten te wachten zei de verkoper, dan stuur ik die eerst af. Juist, en dat is meedenken en daarop reageren van de verkoper. Erg netjes!
Op de website is veel informatie te vinden over verven. De verfproducenten die ik zocht, zijn goed te vinden en te bestellen. Ik werd goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de afhandeling van mijn bestelling. De levering was zeer snel.
Verfshoppen levert snel, alles wordt zorgvuldig verpakt, uitstekende service.
Ik werd gebeld met een voorstel voor een alternatief omdat het gekozen produkt niet leverbaar was. Vriendelijke medewerker, snelle levering.
Voor 15.00 uur besteld, volgende dag geleverd! Ook word je op de goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zeker weer bestellen!
Prima webwinkel Het artikel werd volgens afspraak en zonder gebreken of een lekkende pot (zoals bij de vorige leverancier) afgeleverd
Na lang aarzelen en googelen vonden wij jullie site het duidelijkst. Het resultaat is goed bevallen. Vr.gr. Corrie Onderwater
Voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Echt niet. Op donderdag voor 15.00 uur besteld, de volgende week op dinsdag pas geleverd. Een medewerkster had gebeld en verteld, dat de verf niet op voorraad was, maar dat deze vrijdag binnen zou komen en dan direct verstuurd werd, zodat ik de verf dan zaterdag zou ontvangen. Mocht dat eventueel niet lukken dan zou ik weer gebeld worden, dit is niet gebeurd.
Goedenavond Marja, Spijtig te horen dat de levering voor jou gevoel te lang op zich heeft laten wachten. Wij hebben voor ons gevoel alles gedaan om deze zo spoedig mogelijk te bezorgen, echter hebben wij de bestelde verf reeds vrijdag in de namiddag ontvangen van onze fabrikant waardoor deze niet meer mee is gegaan met de orders voor de zaterdag bezorging, en wij deze noodgedwongen met de maandag zending hebben verzonden. I.v.m. de corona omstandigheden kan dit in een enkel geval plaatsvinden. Dit staat ook netjes vermeld op onze site onder https://www.verfshoppen.nl/levertijden-door-corona-virus/ Mvg. Verfshoppen.nl
Originele beoordeling
Voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Echt niet. Op donderdag voor 15.00 uur besteld, de volgende week op dinsdag pas geleverd. Was de eerste en laatste keer.
Fijn behandeld
werd gebeld om mogelijke problemen met de bezorging te voorkomen. Prima.
Gewoon goed en snel.
Vlotte levering
Goed en snel en voordelig
Scherpe prijzen en snelle levering. Tevens konden zij op mijn vraag betreffende een kleur van flexa verf die inmiddels uit de standaard collectie was genomen goed te beantwoorden en mij te vertellen dat zij de betreffende kleur nog konden mengen.
Door grote drukte rondom COVID gaven veel partijen al aan dat bestellingen behoorlijk vertraagd konden zijn, voornamelijk door PostNL. Verfshoppen maakte gebruik van een andere bezorger en daarmee wat mijn bestelling heel netjes binnen een dag in huis. Super! Verder zijn alle prijzen scherp, overeenkomstig andere grote verf webshops.
De website is overzichtelijk waardoor het mogelijk is de juiste kleur online te bestellen. De bestelling is snel geleverd.
Tussendoor contact gehad over het behang. Ik kreeg duidelijke informatie en nuttige tips. Verder hadden we alles al met 1 dag in huis.
Fantastische service , fijn persoonlijk contact en product in hele goede orde ontvangen! Ik werd gebeld, omdat het bestelde product niet duidelijk was! Hierbij werd ik nogmaals goed geadviseerd en er werd meegedacht! Ben meer dan zeer tevreden met het contact van Verfshoppen !!!
A|les precies volgens afspraak en op tijd.
Levering ging keurig en snel. Zou zeker weer mijn verf daar bestellen
Voor 15 uur besteld volgende dag in huis. Top levering.
Zie boven
Goede service,en telefonisch kleurcheck.
Sloetsweg 246
7556 HW Hengelo (0)
Professionele verf voor een k(l)eurige prijs!!!