de aflevering was niet helemaal goed gegaan. Het is inmiddels opgelost en ontvangen. bovendien is het aanbod gedaan tot restitutie indien het niet boven water zou komen. Goed opgelost! groet, Yvonne Leijtens
Originele beoordeling
Het verfblik is blijkbaar afgegeven bij buren?? geen kaartje bij wie. wij zitten in het centrum alle winkels zijn dicht, Ik denk niet dat het nog bij ons komt. Helaas een zeer slechte ervaring. Wel betaalt geen spullen.
Snelle juiste levering
Bestelde producten optijd geleverd tegen de laagste prijs.
Goede service! Lak was niet meer in 2,5 liter maar ben keurig gebeld of het ook 2 x 1 liter mag zijn. En ze hebben keurig het verschil terug gestort.
De bestelde verf was afwijkend qua kleur en finish (hoogglans ipv matglans). Werd na contact met de klantenservice netjes opgelost.
Deskundig advies
Super goed, doen wat ze beloven!
In een vraag voor verf op kleur gemengd wordt meegedacht over mogelijkheden. Er wordt een eerlijk advies gegeven.
Goed geregeld, en goed verpakt
Mengverf besteld. Kleur goed uit te zoeken. Snel geleverd
Bestellen van de verf ging eenvoudig. Pakket was netjes ingepakt en ontving duidelijke informatie over de levering.
Saus volgende dag al geleverd
Snelle levering. Er was zelfs een kleur die we niet konden vinden. Maar na een mailtje naar hun, werden we de volgende dag gebeld en was het geregeld. Vriendelijk en top geholpen.
Werd netjes verpakt afgeleverd .
Snelle levering en goede kwaliteit verf
Goede en snele levering
Keurig volgens afspraak geleverd en precies wat wij gevraagd hebben.
Erg vriendelijk geïnformeerd (telefonisch), maar waarschijnlijk verkeerd begrepen. Had de verf nodig voor binnenkozijn, maar kreeg verf voor buiten. Heb de verf nog niet gebruikt omdat de klus nog niet afgemaakt kon worden door slecht weer. We gaan het geleverde product er binnenkort toch maar voor gebruiken en hopen dat het geen problemen zal geven.
Snelle levering (1 dag) en keurig verpakt. Randen van de blikken zelfs extra afgeplakt om eventueel lekken te voorkomen. De beits zelf smeert lekker weg en droogt snel en streeploos op.
Liefst wilde ik voor de kerst vloer in de lak en dat is prima gelukt
De verwerking van mijn bestelling ging niet supersnel, was wss ook een drukke periode. Verder was alles naar wens, goeie prijs, het juiste product en prima verpakt.
Jullie doen het prima.
Snelle verzending. Netjes afgehandeld.
Sloetsweg 246
7556 HW Hengelo (0)
Professionele verf voor een k(l)eurige prijs!!!