Pluspunten
Ik had kurk en dat werd gelijk opgelost. Ook ging een verzending mis, maar werd naar volle tevredenheid opgelost. Jullie goede service zorgt ervoor dat ik bij jullie bestel en blijf bestellen.
VerbeterpuntenVerzending ging een keer mis. Maar dat kan gebeuren.
Pluspunten
Snelle levering zorgvuldig verpakt
Pluspunten
Heerlijke wijn, voor een goede prijs. Snelle levering.
Pluspunten
Goede wijnen Duidelijke uitleg Goede service
Pluspunten
Alleen maar goede ervaringen met Aarts Wijnen. Snelle actie, direct reactie op vragen. We bestellen al geruime tijd en nog nooit reden tot klagen gehad.
VerbeterpuntenDe nieuwe website is niet heel gebruikersvriendelijk. Het kan eenvoudiger, met het intoetsen van de aantallen moet je zaken een aantal keren herhalen.
Pluspunten
prijs kwaliteit prima
Verbeterpuntenga zoo door
Pluspunten
Persoonlijke behandeling. Vakbekwaamheid. Frisse kijk op wijnwereld.
VerbeterpuntenDe winkel is wat donker. De winkel heeft ook nog wat ouderwetse elementen. Misschien wat meer Facebook-acties/-berichten.
Pluspunten
Prima voortzetting door enthousiast team
Verbeterpuntenaanbod/assortiment wijnen tussen €6,00 en €10,00
Pluspunten
Leuke zaak, met goede uitstraling. Zeer veel kennis van wijnen, maar vooral veel enthousiasme bij het personeel. De maandelijkse proeverijen zijn naast heel gezellig ook uiterst informatief.
Beeksestraat 29
4841 GA Prinsenbeek