Pasmaat stemt niet overeen

Dare2b jas gekocht op basis van maattabel. Jas blijkt veel te groot te zijn, moeten terugsturen, 3 eur kosten betalen. Vervolgens nieuwe poging voor andere maat, maar aan veel duurdere prijs.

Je krijgt wat je ziet

Ik kreeg de kleding op tijd binnen. Mooie kwaliteit matetiaal. 1 broek was helaas te klein, was makkelijk en kosteloos te retourneren.

Goede kwaliteit

Sneller leveling en goede kwaliteit van skihelmet en skibril

Elke keer TOP !!

Zonder twijfel, steeds top, zowel qua kwaliteit, keuze als klantenondersteuning !

Goede ervaring

Goeie ervaring met deze webwinkel! Enkel jammer een ruiling niet mogelijk is en je dus telkens verzending moet betalen om te leveren en ook geld voor de retour, ondanks dat je hetzelfde product besteld in een andere maat of kleur.

Snelle service en goede prijs

Mooie skibroek besteld van CMP. Zoals verwacht. Snelle levering en ook mooie prijs.

Uitstekende service en kwaliteit

Alle items die ik al gekocht heb zijn van uitstekende kwaliteit en tevens snel geleverd! Uitstekende service. En als je een beetje oplet kan je meestal nog een korting meepikken in vergelijking met andere websites. Top!

Geweldige webshop, goede kwaliteit kleding!

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de trui die ik gekocht heb. Goede informatie op de site, prima kwaliteit en vlot geleverd!

Top ervaring!

Alles onder 1 dak, makkelijke website en heel snel in huis.

Bijzonder snelle levering

Bijzonder tevreden over mijn eerste bestelling bij SkisWebShop.

Zoals verwacht

Vlotte levering. Maat klopt niet helemaal maar ok

Vlotte levering

Uitstekende levering van skijassen!

Top webshop

Makkelijk bestellen, op tijd leveren en voldoende keuze voor een goede prijs!

Gewoon super

Duidelijk site met de nodige uitleg en berekening van de maat die bij je past. Men ziet ook dadelijk als jou maat voorradig is.

Snelheid en betrouwbaarheid van levering

Snelheid en betrouwbaarheid van levering

Snel geleverd en top materiaal

Tevreden

Snelle levering en tevreden van producten

Geen levering en geen hulp

Ik wacht al 9 dagen op mijn pakket. Nooit geleverd en nu staat pakket op retour levering. Ondertussen geeft skiwebshop geen enkele hulp. Ze sturen je letterlijk wandelen want ze doen niets zolang het pakket niet retour geleverd is. Bijgevolg heb ik meer dan 480 euro betaald. Heb ik geen spullen om op reis te vertrekken volgende week en onderneemt skiwevbshop niets.

Artikel snel en netjes verpakt op afgesproken tijdstip en locatie afgeleverd.

Artikel voldoet qua kleur en materieel voor 100% aan de omschrijving op de website. Maat helemaal prima. Kortom: een hele positieve ervaring!

Snelle verkoop

Alles snel gekozen en gekocht

Prima maar heel erg ontgoocheld dat ik de maat groter niet meer aan dezelfde prijs kon kopen.

Beste Het artikel was zeer ok, de service ook maar zeer teleurgesteld dat ik de maat groter niet aan dezelfde black friday prijs kon aankopen. mvg Linda

goede service

Producten zijn vlot gekomen. alles prima in orde. tevreden met mijn aankoop.

Ik ben steeds weer zo tevreden over deze site! Scherpe prijzen, goed assortiment en vlotte rn mooie verzending! Wat wil je nog meer?

Overzichtelijk, goed georganiseerd

Bestellen en retourneren werkt goed. Tip ontwikkel een soort van drie d scan voor jezelf. Waardoor maatvoering en je eigen beoordeling of iets wel of niet past, nog makkelijker wordt.

Beste, Zalig om op deze webshop te bestellen. Alles zeer snel geleverd en top kwaliteit.

Laagsteen 28

4815 PH Breda