super goed en snel ontvangen

fijne en makkelijke website, snel geleverd.

Per toeval juiste skibroek en maat gevonden, snelle levering

Snelle levering en netjes ingepakt. Broek hoorde bij een jas die ik al eerder had gekocht in een winkel, juiste broek en juiste maat

zeer correct en snelle levering

tevreden over het product en zeer stipte opvolging , een dag vroeger geleverd dan voorspeld , top !

Snelle levering, mooie vest.

Ik ben tevreden

Super ruime keus en serieus goede kortingen

Al vaker gekocht. Zeer ruim aanbod. Netjes en snel verzonden. Tevreden!!!

Conform geleverd aan een scherpe prijs

Alleen jammer dat bij de bestelling van de ski's niet werd gehint op het aanschaffen van skistokken. Zal die nu nog moeten nabestellen.

Zeer vlot allemaal

Vlotte afhandeling

Correcte levering

Correcte producten… spijtig genoeg niet allemaal gelijk geleverd.

Tot nu toe TOP!

Ik heb een skihelm gekocht van Casco bij SkiWebShop.nl. Top levering, besteld, track&Trace en snel geleverd. over de aftersales kan ik niets zeggen, is tot op heden niet nodig geweest.

Besteld aan goede prijs en alle items snel geleverd

Mooie kleding!

Snelle en nette levering. Alle maten kloppen en zit fantastisch!

Snelle bestelling vlotte levering. Scherpe prijs!

Hele fijne webwinkel

De productomschrijving is zeer compleet en dus helpend. De bestelde jas was helaas toch te groot. We hadden gehoopt dat het toch zou passen, maar helaas. Verzending was super snel. Kortom: aan te bevelen ondanks dat de jas retour gaat.

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling is nog niet ontvangen. Ik kan de zending niet volgen

Super snel bezorgd

Had nog even snel een skibroek besteld vlak voor m’n wintersport. De volgende middag werd hij al bezorgd. Bleek helaas te groot. ‘s Avonds nog eentje besteld en ook die was er de volgende middag al. En die was perfect! Het retourneren van de eerste verliep soepel, waarbij je zelf de verzender kan kiezen. Fijne webshop, veel keuze en mega snelle bezorging.

Snel en goedkoop

Mijn ervaring is een top website wat je besteld is de volgende dag er en de website is ook nog goedkoop en er staan ook duidelijke dingen over de juiste maat zoeken voor jassen en nog meer

Schitterend

Snel, correct!

De website is makkelijk, maten makkelijk te vinden, goede product keuze en snelle levering!

Top kwaliteit voor een mooie prijs

Eerste keer op skiwebshop is een voltreffer! Enkele skipullies en skisokken gekocht van bekende merken. Netjes en snel geleverd en alles prima in orde

Toffe helm

Kwaliteit is goed

Scherpe prijs en toelevering

Vlotte levering, hele mooie producten voor een hele scherpe prijs

super snelle levering

zeer goede kwaliteit, weinig verkopers hebben grote maten zoals jullie. top!!

Duidelijke website, heldere communicatie, goed geprijsd en snel bezorgd

Super snelle levering en info op de website is correct

Super eerlijke website - correcte info - levering binnen 24u

Alles liep vlekkenloos

Goede site, goede prijzen en snel geleverd. Top allemaal!

Laagsteen 28

4815 PH Breda