Mooi ski pak!

Mooi skibroek, snel geleverd ondanks de feestdagen! Goede korting! Blij mee! Ga er nog 2 pully’s bij bestellen

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit goederen

Uitgebreid kwalitatief aanbod + snelle levering

Een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve merken en kleding en zeer snelle verzending naar België! Niets negatiefs op te merken, ik koop vanaf nu hier steeds mij skigerief!

goede kwaliteit

broek past perfect

Topservice, binnen de volgende dag al binnen

Had de Oakley Mod1 besteld, de volgende dag bezorgd. top helm, top kwaliteit.

Na een week nog niets geleverd

Ski's en schoenen besteld. Schoenen waren er binnen 2 dagen maar de ski's nog steeds niet. Er is geen contact te krijgen met de klantenservice. Hoop dat het nog goed komt

Geweldig super snel

Het is een super goede plek om te bestellen hier zie jij mij zeker terug komen

Prima kwaliteit

We hebben een mits en handschoenen besteld en voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Prima kwaliteit

Supersnelle levering

Supersnelle levering zelfs tijden de feestdagen rond Kerstmis. Besteld en de dag nadien geleverd...

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Mijn vest begon beetje klein te worden en uit de mode te geraken

Super snelle levering

Het product dat ik wilde op voorraad voor een goede prijs en super snel in huis.

‘S avonds besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Producten zijn zoals op de foto en van goede kwaliteit.

Prima shop met goede prijzen en snelle verzending

Goed bedrijf

Goede verzending

Goed en snel

Betroubaar, makkelijk en snelle levering

Beste koop , en snelle levering

We waren op zoek achter een jas voor mijn vrouw , op de site Skiwebshop was hij op stock en aan een super mooie prijs , de verzending was zeer snel op 2 dagen was hij in huis . En dat in de drukke periode . Proficiat aan het hele team van Skiwebshop .

Goede website, makkelijk bestelproces, mooie kwaliteit ski jas (Luhta) en stuk goedkoper dan bij andere zaken. Snel verzonden. Ik zou hier opnieuw bestellen!

Top.

Duidelijk, makkelijk, overzichtelijk en snel. Zeer tevreden met producten en communicatie

Goed en snel

Perfect en netjes geleverd

Snel verzonden

Al enkele malen besteld. Goede aanbiedingen Goede service Snelle verzending Top!

Fijne samenwerking

Mijn artikel heb ik 's avonds besteld en de dag nadien netjes geleverd. Bedankt SkiWebShop

Fijn dat CMP hier te bestellen is & snelle levering.

Mooie prijzen, makkelijk te bestellen en snelle bezorging

Zeer kwaliteitsvolle skikleding!

Zeer kwaliteitsvolle skikleding. Een jas en broek gekocht in een grote maat en toffe kleur! Iets wat er nergens anders heb gevonden! En bovendien zeer snelle levering! De volgende dag al geleverd! Ik ben klaar voor mijn eerste ski ervaring in de bergen! Zeer tevreden!

Laagsteen 28

4815 PH Breda