Duidelijke levering

Mooie Jas voor mn zoon gekocht. Is altijd spannend hoe de levering gaat maar we werden duidelijk geïnformeerd over tijdstip etc. de Jas kwam netjes verpakt aan.

Snelle en accurate levering, (helaas) makkelijk te retourneren

Het was voor ons voor het eerst, dat we skikleding aanschaften en we gebruikten de maattabellen van onze dagelijkse kleding. Helaas komt dat niet altijd goed uit. Veel skipakken vallen kleiner uit en dat betekent helaas retourzendingen, maar ook dat wordt heel goed verzorgd door de Skiwebshop. Je kunt niet ruilen en dus krijg je gewoon je geld terug en intussen kun je nieuwe bestellingen doen. Skiwebshop heeft een mooi en grote collectie en wij wachten de nieuwe collectie af, want we gaan toch pas in maart 2024 naar Noorwegen.

Snelle, correcte levering

Nog geen 24u na het plaatsen van de bestelling was het al in huis. Maatvoering klopte perfect. Kwaliteitsvolle artikelen aan een correcte prijs. We bestellen zeker nog eens!

top

Alles snel. Jammer is dat je retour kosten zijn

goede en snelle service

Vorige week ging mijn huidige ski jack kapot tijdens het skiën. Ter plekke gekeken naar een andere, maar er was weinig keus, zeker niet in mijn maat. Bij thuiskomst maar een nieuwe besteld en daar was wel genoeg keus

Ruime keus, goede service en snelle levering

Op de website was de maat me niet geheel duidelijk van een bepaalde skibroek. Via klantenservice goed en snel geholpen. Broek besteld en volgende werkdag in huis.

Uitstekende service en volgende dag geleverd

Uitstekende service en volgende dag geleverd!

Scherp geprijsd en snelle levering

De producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd.

Super aanbieding

Super aanbieding en goed warm was min 9 in Snowworld Zoetermeer voldeed prima

Duidelijk, scherpe prijs en snelle levering

Had al eerder bij andere aanbieders gekocht, maar dan had ik altijd wel een probleempje. Nu zonder problemen, professioneel verpakt. Top!

Snelle service, prijs/ kwaliteit prima. Maat groter dan verwacht.

Snelle service. Prijs/kwaliteit prima. Maat groter dan verwacht. Aan te raden.

Uitstekend!

Skibroek besteld, uitleg van maat klopt en snel bezorgd

Website is overzichtelijk en heeft mooie aanbiedingen in ook grotere maten…..kortom voor ieder wat

Goede webshop

De bestelling was de volgende dag al in huis

alles was goed,zeer snelle levering, kom hier zeker terug

Fijne skibroek met goede pasvorm

Hele fijne skibroek met goede pasvorm. Ik had al een jas van Luhta dus nu een match met een bijpassende broek! Erg blij mee.

handige skibottenzak

grote ruime zak om skibotten en helm of andere spullen in op te bergen.

Snelle service, top kwaliteit!

Zeer snelle service, ook leveringen in België! Prijs / kwaliteit zeer goed! Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop, waarvoor dank.

Zeer snelle levering

Snelle levering, retour zenden is zeer eenvoudig. Labels etc al beschikbaar in doos. Helaas eerste keer te grote maat besteld dus opnieuw verzendkosten moeten betalen. Sowieso zijn de verzendkosten aan de prijs.

Ski jack besteld voor een goede prijs

Het ski jack was niet alleen scherper van prijs dan elders maar werd ook sneller geleverd dan verwacht. Aanrader dus!

Nette service, goede uitgebreide site en snelle verzending.

Slecht

Ik bestel 1 paar snowboots en handel alles af. Dacht dat alles in orde was. 15 minuten later krijg ik mail dat het niet betaald is. Betaal opnieuw en dan krijg ik plotseling 2 paar snowboots. Contact klantenservice trekt op niets. Mail moest ik maar negeren. Nu weet ik nog niets en zit nog steeds met 2 paar betaalde artikelen.

Duidelijke inrichting van de shop

De webshop is logisch ingericht. Producten zijn makkelijk te filteren op veel manieren. Verbeterpunt is het ontbreken van een betaalwijze zoals Klarna

Heel snelle levering van skijassen voor mijn dochters

Ik bestelde voor mijn dochters een CMP Skijas. De kleuren zien er exact uit als op de foto’s van de website. Ik vind het een grote meerwaarde dat de technische specificaties zo duidelijk omschreven worden op de website. Een vermelding van mouwlengte, schouderbreedte en ruglengte van de jas zou me nog beter in mijn keuze geholpen hebben. De maattabellen op de website zijn ontoereikend voor smalle kinderen.

Laagsteen 28

4815 PH Breda