Mooie jas, snelle service

Klaar voor de vakantie

Aangename website

Het is een goede website. De producten dat ik heb gekocht zijn ook van een goede kwaliteit

Erg tevreden

Fijne betrouwbare webwinkel, kwaliteitsspullen, vlotte levering.

Handschoenen zijn niet zwart, maar donkerblauw

Mooie handschoenen, alleen zijn ze niet zwart zoals vermeld staat, maar donkerblauw.

zeer snelle levering

een fijne webshop

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden

Goede service Snelle levering. Goede kwaliteit en duidelijke website.

Ruime keuze, mooie merken

Heel tevreden met mijn aanschaf. Superveel keuze, duidelijke site. Veel aanbod voor de wintersporter of wandelaar in koude dagen. Een tevreden klant!

Prima ervaring!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Goed ze leveren snel

Mooie producten Snelle levering Goede prijs Prettige website

Alle designmerken, supersnelle levering,

Ik kan niet anders zeggen dat ik SkiWebShop met een 10 beoordeel. Ik heb afgelopen winter vaker kleding besteld. Goed verpakt, snelle levering, en belangrijkste alle designmerken voorhanden en ook meer dan voldoende voorraad in de meest gangbare maten. Ben zeer tevreden.

Enkel positieve ervaringen!

Snelle levering. Kwaliteitsproducten. Correct returnbeleid!

Top kwaliteit ski jas!

De eerste keer dat ik op een skivakantie ga, en dus opzoek was naar een ski jas. Die heb ik gevonden! Het model zit als gegoten en kan niet wachten om te vertrekken!

Goede match tussen informatie op de site en het moment van levering!

Duidelijke informatie voorziening op de website. Vervolgens een duidelijke omschrijving van de duur van de bezorgtermijn (de verwachting wordt meer dan goed gemanaged) Goed verpakte bestelling. Kortom ik plaats met alle vertrouwen een vervolgbestelling.

Prima webwinkel

Leuk assortiment, leuke prijzen en lekker snel verzonden. De retour voorwaarde zijn wat afwijkend wel te begrijpen.

Mooie spullen

Mooie spullen! Optijd geleverd.

WAUW. Nog nooit zo blij geweest met een skijas. Wilde hem al zo lang maar vond het zonde van mijn geld omdat ik al een goede had. Toen zag ik deze top aanbieding bij skiwebshop. Wat een topper is dit zeg. Dikke aanrader! Goede service, goede aanbiedingen en snel geleverd.

Prima snelle afhandeling

Snelle levering, alles erbij. Niets op te zoeken op de website.

Snel en goed.

Snel en goed.

Snelle levering zeer goede kwaliteit van skikleding

Zeer mooie kwaliteit van skikleding een super snelle levering

Snelle service en product voldoet aan verwachting

De bestelling is snel bezorgd en het produkt voldoet exact aan de verwachting. Goede kwaliteit en juiste maat.

Prima product voor een goede prijs!

Super snel geleverd en product volgens omschrijving

Super snel geleverd en product volgens omschrijving

Meer dan tevreden

Snelle levering. Waren echt onder de indruk van de mooie producten. Vaak moet je altijd maar even afwachten maar gaan zeker vaker bestellen.

Snelle levering, vriendelijk personeel, mooie producten.

Makkelijke website, bestelde materialen kwamen op tijd binnen. 2 dagen voor onze vakantie nog iets besteld, volgende dag al geleverd! Top!

Mooie artikelen en snelle levering

Skihandschoenen besteld. Voldoen aan mijn wensen en zijn heerlijk warm.

Laagsteen 28

4815 PH Breda