Snel geleverd conform productomschrijving en foto.

Erg goed

Mooi product, duidelijke foto's en beschrijving een punt voor verbetering.

Er wordt uitvoerig besproken wat de juiste maat is. Alleen elk merk heeft zijn eigen ideeën daarbij. Ik zou van elke merk wel hun eigen maatvoering willen zien. Van het ene merk heb ik xl als jas nodig, terwijl ik van een ander merk prima in een l kan. Dan kom ik niet zo ver met de opmerking 'valt normaal'.

Heel goed!

Ze hebben mooie spullen en de verzending is heel snel en netjes!

Goed!

Skipak voor dames besteld van Rehall. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Toppie

Leuke spullen en goeie levering

De wenshop is overzichtelijk, heeft een groot aanbod en geeft duidelijke omschrijvingen van artikele

Zaterdag besteld, maandag in huis. Prima geregeld

Superrrr

Overzichtelijke site, snel geleverd

Snelle levering. Veel keuze

Goede levering

Alles netjes binnengekomen en fijn om te eten wanneer hij eraan komt. Mooi ski-jack voor een mooi prijsje. Alleen jammer dat als je besteld dan er nog BTW bij komt.

Snelle service en topmerken

Zeer snelle verzending en ongekende keus qua merken en kwaliteit. Heel erg aan te raden!

Heel snel en goed geleverd

Snelle levering, mooie producten

OMG

SNelle levering,super sales,goede merken. Een aanrader!

mooie ski hardware en kleding

Correct leveren Leuke geschenkjes meegestuurd Mooie collectie kleding Scherpe prijzen

Alles top!

Altijd al goede communicatie, snelle levering en goeie kwaliteit.

Goed en vlugge levering

Poivre blanc is een Frans product dus moet je zeker een maat groter nemen Paste perfect

Zeg wat je doet en doe wat je zegt. En dat doet Skiwebshop!

Fijn als afspraken/beloftes worden nagekomen.

Snelle levering van prachtige skibroek

Skibroek besteld. Helaas correspondeerde de maat XL niet met de Nederlandse maatvoering. Omdat op de website stond valt normaal… helaas een te krappe broek besteld. Teruggestuurd en een maatje groter besteld. De broek was er direct de volgende dag. Blij mee!

Heel tevreden en supersnelle levering

Snelle levering, mooi spul

Eerste maar zeker niet de laatste bestelling! Snelle levering, duidelijk retourbeleid. Voor herhaling vatbaar!

Prima website en correcte levering

Jas besteld. Netjes op tijd geleverd en jas zat nog in originele verpakking met de labels eraan. Gewoon goed

Goede service met snelle levering

Ruim aanbod voor een goede prijs

Groot assortiment en snel verstuurd

Groot assortiment en snel verstuurd

Top service!!

Ik had een bestelling geplaatst en ontvangen maar helaas moest één broek een maar groter. Ik zat in tijdnood en nam voor de zekerheid contact op met de skiwebshop. De dame van de klantenservice kon geruststellen dat wanneer ik nog snel de maat groter zou bestellen deze vandaag nog mee ging naar postnl.. En de volgende dag in huis. Ja oké, altijd een risico maar het was gelukt. Zo blij. Verder is de site gewoon heel duidelijk overzichtlijk en aanbod enorm. Het retour beleid is zo simpel als wat. Kortom gewoon heel goed en fijn online winkelen. Ik ga hier zeker vaker shoppen!!

Gratis Verzendkosten!!! Nee hoor !!!

Code ingevoerd maar er was toch iets fout gegaan !!! Gebeld maar helaas … voor €300 besteld maar ze kunnen hier niks voor je betekenen!! Slechte klantenservice!!!

Uistekend

Bestelling wordt keurig verpakt, snelle levering, goede informatie voorziening over levering. Retour etiket wordt bijgeleverd.

Laagsteen 28

4815 PH Breda