Goed product tegen scherpe prijs.

Goede prijs, vlotte afwikkeling en vlugge levering. Top!

TOP service en superprijs voor mooie merken!

Zeer snelle levering, correct en supermooie kledij.

service rapide et conformité

Incroyable, commende faite le samedi matin et livrée le lundi suivant vers 15h00 !

Fantastische skibroek en paste precies

Goede snelle en betrouwbare verzending en service

Comfortabele en warme skikleding

De jas en broek zijn heerlijk warm en beschermen goed tegen wind en sneeuw. Mooie kleur groen. Handige (binnen)zakken. Samen met de pully was het warm genoeg en is er geen verdere thermokleding nodig.

Ze komen na wat ze beloven.

Duidelijke communicatie en goede service.

Mooie aanbieding en goede kleding

Prima service en goeie kwaliteit !

De bestelling werd heel stipt geleverd. Goeie service!

Top ski-jassen voor een aantrekkelijke prijs

Nu meerdere ski-jassen gekocht en ben er erg blij mee. Logistiek gezien binnen twee dagen bezorgd en retour sturen werkt fantastisch

Zeer snelle levering van een topjas!

De volgende morgen was mijn skikas al geleverd aan een zeer goede prijs! Ik kom zeker nog shoppen bij jullie!

perfect verlopen

Snelle levering. Artikels in perfecte staat. Kleur van skijas was feller roze (CMP begoniaroze) dan verwacht. Kleur was dus moeilijk in te schatten. Overige stukken waren zoals verwacht.

heel tevreden

snelle levering en goede kwaliteit

Perfecte service

Goede prijs voor een mooi product en zeer snel geleverd.

Erg fijne en snelle service!

Een nieuwe skibroek gekocht, product voldeed perfect aan de omschrijving en super snel geleverd inclusief een gratis presentje!

snelle levering, artikel conform bestelling

Dit is de eerste keer dat ik bestel via ski web shop en ik ben zeer tevreden over het product en de levering

Stabiele goed verzorgde leveringen.

Al heel veel kleding van Spyder bij de Skiwebshop.nl gekocht. Altijd snel en goed verzorgd.

Snelle en correcte service, heel tevreden over de aankoop.

Snelle en correcte service, heel tevreden over de aankoop.

Ruim assortiment goede producten dito prijs

Reeds enkele jaren hier klant , bestellingen altijd 100% service optimaal (retouren) geen probleem

Precies wat je verwacht van normale webshop

Verdiend een 8/10 omdat alles volgens verwachting was. Als er geen verzendkosten of retourneerkosten gerekend zouden worden dan had het nog een hoger cijfer kunnen zijn.

Duidelijke site prima service

Makkelijke duidelijke site en mooie spullen, ben heel blij met mijn nieuwe skipak van Rehall

Super snel en netjes geleverd,

Super snel en netjes geleverd!

Mooie site, levertijd niet gehaald.

Vermeld de juiste levertijd, tussen bestelling en aanbieden bij vervoerder is al te lang. Persoonlijk denk ik een juist beeld schetsen van de levertijd eerlijker is naar de klant toe. Zending netjes ingepakt zelfs met een kadootje. Djw

Kwaliteit en service

Skiwebshop heeft een uitgebreid aanbod aan kwalitatief goede producten voor de wintersport. In de sale tevens voor een goede prijs. De verzending is snel en de service prima!

Super goeie ervaring!!

Fijne mooie spullen, zeer goed informerende webshop, spulletjes zeer goed verpakt, en super snel thuis afgeleverd. Wat kan een mens nog meer verlangen van een internet shop.

Zo jammer dat de verkeerde maat gestuurd is.

Laagsteen 28

4815 PH Breda