Snelle correcte levering

Snelle correcte levering tegen goede prijs.

Niks van te zeggen

Skishop, levert snel, correct ververpakt, snelle service en afhandeling. Ruime keuze met goede uitleg op de site van de producten.

Snel besteld, snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden.

alles uitstekend verzorgd

Skibroek besteld... alles naar wens afgehandeld!

Snel, goed prijs kwaliteit

Ruime keuze, goede producten, snelle levering en goede retourvoorwaarden.

Super snelle service

Snelle service, mooie Skikleding. Ook retour sturen van de jassen die niet pasten ( te groot) ging snel en makkelijk.

Prachtig pak mooie kwaliteit

Mooie jas die iets langer valt. Fijn voor een lange jongen die nog niet zo breed is. Maat M paste goed ook bij de mouwen. Broek wel in maat L.

heel goed

snelle goede service

Snel geleverd, skibroek past en is naar verwachting

Snel en correct!

Snelle en correcte service! Alles is zeer vlot verlopen.

Kon niet beter!

Snelle levering, mooie artikelen ….. betrouwbaar adres!

Superprijzen voor superkwaliteit

Mooi aanbod, goede prijzen, snelle levering, goede klantenservice, correct!

Uitstekend en snelle levering

Correct verloop

Ruime keuze, goede service en informatie.

Duidelijke omschrijving van de artikelen, correcte prijs

Snel geleverd, mooie kwaliteit!

Echt gekregen wat ik had verwacht en dat binnen zeer korte tijd. Dank u voor de service!

Ik heb goed ervaring maar transport kosten zijn te duur.

Goed gekozen , snel betaald en snel geleverd !!!

Ja ik ben tevreden !!!

Snel geholpen!

Fijn jack besteld voor mijn zoon (9jr). Snel In huis.

Supercontent

Snelle levering van onze bestelling. Supercontent over de bestelde producten. Een aanrader!!

Oke en niet oke

Skisokken besteld, die zijn op zich prima. Alleen bestelde ik de sokken ook vanwege de kleuren. Nu blijkt dat deze sokken deze kleuren maar aan een kant hebben en aan de andere kant zijn andere ( heel harde) kleuren. Ik vind het jammer dat dit niet te zien was op de foto's in de webshop. Vandaar dat ik toch erg teleurgesteld ben, ondanks dat de sokken op zich prima zijn.

Goede producten voor een fijne prijs. Vlot geleverd.

Al jaren een goede voorbereiding met het gezin op de wintersport! Het zorgt voor minder spierpijn, je skischoenen zitten ‘lekker’ en steeds leer je weer meer techniek. Ook is de voorpret op de vakantie al begonnen zodra je begint met Indoor skiën!

Snel en goed

Mooie jas en betaalbaar