Duidelijke service, goede aanbieding en mooie kwaliteit kleding

De website is overzichtelijk, de gewenste artikelen zijn snel en eenvoudig te vinden. Veel keuze met mooie foto's en duidelijke omschrijving van het product.

Prettige site, snelle levering en goede retour regeling

Top ! Duidelijke site, mijn bestellingen naar tevredenheid ontvangen en bij een retour was het geld vlot teruggestort

Perfecte skibroek

Perfecte skibroek voor een mooie prijs. Goed verpakt en handig te openen

Erg log en stug bedrijf

Erg log en stug bedrijf. Omdat ik de code van mijn giftcard (Wat geen korting is) bij het afrekenen moest invullen op de plek waar normaal de kortingscode wordt ingevuld kon ik de kortingscode waar ik recht op niet invullen. Na kontact werd mij verteld dat het systeem maar 1 kortingscode toestaat. Maar een giftcard is géén korting dus vroeg ik om de korting anders aan mij te doen toekomen. Helaas doen ze dit niet, want dat zou niet kunnen. Echter in een andere situatie lees ik hebben ze dat wel gedaan. Bijzonder klantonvriendelijk het is geen kwestie van niet kunnen maar niet willen volgens mij. Met een kadobon moet je ook artikelen kunnen afrekenen waar je korting op krijgt, zo'n bon is gewoon een betaalmiddel nl.

Mooie artikelen en snelle bezorging.

Mooie artikelen, ruime keuze voor een mooie prijs. De bezorging was zeer snel.

Snel en goed

Scherp geprijsd en snel geleverd.

Very good experience.

Very fast delivery. Highly recommended.

Mooie aanbiedingen en scherpe prijzen.

Veel leuke dingen gekocht voor te gaan skiën.

Helaas niet geleverd wat afgesproken

Ik bestel een jas en een broek, alles veloopt normaal. Ik krijg bericht dat "mijn bestelling " onderweg is. Helaas komt alleen de jas aan. Volgens de dame van de klantenservice is er heeeeeel toevallig exact dezelfde broek op hetzelfde tijdstip besteld, wat een pech, de broek is nu uitverkocht. Ik moet hier zelf achteraan bellen, ik ben eerst mijn poen een paar dagen kwijt en moet maar zien hoe snel dat terug komt, er word geen alternatief geboden, een exuses kan er ook niet vanaf. Als jullie al weten dat de broek er niet is bel dan even! Dan kan ik bijvoorbeeld de jas nog annuleren of we kunnen een alternatief bespreken. Dit was mijn laatste bestelling hier. Kut bedrijf.

Heel goede service door de SkiWebShop

SkiWebShop en haar klanten service krijgen een 10 van mij, hoe zij mijn vraag beantwoordden en mij hielpen het product in mijn 'mandje' te krijgen. Levering ging goed en het product voldoet precies aan wat ik op de website zag.

Duidelijke communicatie en order netjes geleverd

Zeer goed.

Prima en vlotte service

Goede kwaliteit en prijsverhozding

De bestelling was snel geleverd. Mooie spullen die zijn zoals op de afbeelding. Helaas paste niet alles en moesten enkele dingen retour. Maar het retourzenden is erg makkelijk.

Goede kwaliteit, snelle levering voor een perfecte prijs

Skiwebshop is de plek om te bestellen wanneer je op zoek bent naar betaalbare en goede kwaliteit spullen. Bestellen gaat eenvoudig en bezorging is erg vlot.

Precies zoals gewenst

Product super snel binnen gekregen. Was precies zoals vermeld op de website en voldoet aan alle verwachtingen.

Prima kwaliteit op tijd geleverd…

Overzichtelijk site met veel keuze en uitleg.

Ik koop met grote regelmaat kleding en spullen voor onze skivakantie bij de Skiwebshop. De site is overzichtelijk en makkelijk te filteren op wat je wil hebben. Ook retourneren is geen enkel probleem.

Goede kwaliteit

Correcte afhandeling

Zeer goed.

Ik heb al een aantal keren wat besteld bij deze webshop. Ze hebben grote diversiteit aan producten en voor elke consument wat wils. Als je wat bestelt is het altijd heel snel in huis en de after sales is ook prima. Mocht je wat zoeken op het gebied van skien. Kan ik je deze webshop zeker aan raden.

Uitstekende service

Mooie paslijn en degelijke kwaliteit en kleuren zijn in het echt nog beter dan op de webside

Leuke artikelen op de website. Het werd snel geleverd met een leuke extra attentie er bij wat het een persoonlijke touch geeft.

Mooie producten en goede service!

Mooi en betaalbaar aanbod. Veel producten zijn elders schaars. Skiwebshop heeft veel in huis en goede alternatieven voor wat er onverhoopt niet is. Bij 1 broek had ik dezelfde maten als het getoonde model, maar de broek bleek toch veel te groote te zijn. Alles voor retour en de uitleg zat al in de doos. Super makkelijk. Ik ben ook voorstander van de kleine retourvergoeding die wordt gerekend.

Snel geleverd,zeer tevreden

Product voldoet volledig aan mijn wensen en werd binnen enkele dagen geleverd

Ik heb meerdere malen bij de SkiWebShop besteld en ben geen enkele keer teleurgesteld. Goede prijs, mooie merken. Duidelijke communicatie en levering altijd op tijd.

Altijd echt de beste services! Zelfs toen wij 2 skihappy gratis kregen en vertelde dat we met 11 man waren kregen we er nog 9 extra opgestuurd zonder ook maar enkele moeite! Super blij mee deze winkel! Alle skies, stokken en pakken komen hier vandaan gekocht in verschillende jaren!

Laagsteen 28

4815 PH Breda