Ruime collectie en goede prijzen en niet onbelangrijk puike aftersales!

Overzichtelijk site met ruime collectie en concurrerende prijzen en prima aftersales. De levering was snel en de artikelen waren goed verpakt. Het niet kunnen leveren van een artikel eleverd werd binnen een week met creditnota afgehandeld.

Erg fijne webshop en artikelen waren goed binnengekomen.

Mooie jas goede service

Mooie jas besteld Helaas had de eerste zending een productiefout. Kon de winkel niets aan doen. Toch zeer netjes opgelost

Goede service en levering zoals beloofd

Prima service en geleverd zoals beloofd

Kwalitatief

Mooie, kwalitatief skigerief! Snel en correct geleverd! Zeker een aanrader!

Snel en kloppende produktinformatie

Prima snelle service

Goeie webshop

Correcte beschrijving Vlug geleverd En prijs ok

SuperSkiWebShop.nl

Prima en mooi assortiment, geweldige prijs-kwaliteit verhouding en zeer snelle levering! Mijn hele ski-outfit komt van SkiWebShop.nl!

Mooie en overzichtelijke site

Duidelijke site. Produkten goed te vinden. Fijn het aanbod aan speciale maten.

Goede prijs voor een mooie skibroek

Ik heb een mooie skibroek (Karpos Schiara Evo) besteld voor een scherpe prijs. Hij is snel geleverd in een passende, kleine doos. In één keer de juiste maat bestellen, blijft altijd een uitdaging. Nu heb ik ook weer twee maten besteld; die het zou moeten zijn + 1 maat kleiner en dat was ook deze keer maar goed ook. De kleinere maat is voor mij de juiste broek. Ik zou ook niet weten hoe dit beter kan, want op Skiwebshop worden de maten van de persoon die de broek 'showt' perfect weergegeven. Al meerdere keren heb ik bij Skiwebshop besteld, en altijd een scherpe prijs voor een goed product ontvangen!

Overzichtelijke web shop

De web shop is goed overzichtelijk. Alles wat besteld is keurig geleverd . Erg blij met mijn aankopen. Wel jammer dat je als over de €100.- geen korting krijgt voor versturen , en wel met een actie code.

Duidelijke communicatie, gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd.

ruime keus, goede service, nette afhandeling

ruime keus, goede service, nette afhandeling

Levering volgens verwachting en op tijd

De maten van gekozen producten zijn volgens verwachting. De levering was binnen de gestelde termijnen. Kortom helemaal prima!

Mooie producten maar retourbetaling duurt veel te lang

Ik heb een mooie skibroek en top gekocht, maar de pasvorm van de jas was het niet voor mij, dus die heb ik teruggestuurd. Daarna werd het geld niet direct teruggestort. Via PostNL zag ik wel dat het pakket de dag na versturen in ontvangst was genomen. Maar daar had ik geen bevestiging van ontvangen. Toen kreeg ik de reactie dat het 14 werkdagen kon duren voordat het geld teruggestort werd en dat was ook zo. Dat vind ik echt te lang wachten en is iets dat ik de volgende keer meeneem in mijn beslissing nog iets te kopen.

Uitgebreide keuze, goede service.

Soepeler retoutrbeleid...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtige wintersport kkeding

Prachtige wintersport kleding voor het hele gezin.

Snelle levering, goede kwaliteit van de ski kleding !

Prima kleding, goede kwaliteit, perfecte pasvorm

Snelle service en goed betaalbaar!

Snelle levering en top service bij klachten of vragen.

Al jaren bestel ik onze skikleding bij Skiwebshop. Retourneren gaat makkelijk, geld wordt altijd snel teruggestort en klachten worden netjes afgehandeld. Mijn eerste klacht sinds jaren betreffende reusch handschoenen, waar naden na drie dagen los lieten en de binnenvoering van de handschoen die met uittrekken mee los kwam. Kreeg twee opties aangeboden voor het ongemak. Gewoon alles netjes afgehandeld zoals je het ook verwacht van een bedrijf.

top levering !!

Goede service met hele snelle levering. Bestelling voldoet aan het gene wat besteld is.

Mooi kleding goede service helemaal top

Veel keus, niet te duur en snel in huis!

Fijne website met mooie merken en prijzen. En heel snel in huis. Super fijn!

Makkelijk besteld en snel in huis Prima verpakt

Snelle levering, goede service, kwaliteitsvolle producten

Mijn bestelling werd binnen 3 dagen geleverd (ik woon in België). De producten zijn van goede kwaliteit! Heel tevreden.

Laagsteen 28

4815 PH Breda