Leuke webshop met zeer veel keus.

Veel keus, makkelijk te bestellen.

Top verpakking en snelle levering

Reeds verschillende keren iets besteld via skiwebshop en steeds tevreden over de Produkten Top

Goede webshop. Veel keus. En goede afhandeling

Ruime keus, alle prijs klasses. Snelle verzending makkelijk retouneren. Kortom hele goeie webshop voor al je ski spullen.

Fijne winkel

Erg fijne webshop voor wintersport spullen

Goede service een snelle levering

Duidelijke site met veel keuze en snelle levering

Mooi optijd geleverd

Prijs kwaliteit perfect

Snel bezorgd en goede prijs-kwaliteit

Het enige wat ik altijd lastig vind is online de juiste maat kiezen… nu was maat 176 ongeveer even groot als maat S heren of mt 42 !!

Opnieuw heel tevreden

Vooropgestelde leveringstermijn werd gerespecteerd. Duidelijk aangegeven retourbeleid. Verkopen kleding van heel goede kwaliteit. Ik kan SkiWebShop zeker aanbevelen.

Really good!!

Excelent service and sending was quite fast!

Prima webshop met veel keuze en nette correcte afwerking van je bestelling.

Ik heb in deze webshop al een aantal kledingstukken gekocht en ben daar zeer tevreden over. Prijs kwaliteit verhouding is prima, kledingmaat wordt goed aangeven, mooie fotografie. Veel keus in soorten en kleuren. Echt een aanrader deze webshop! Betrouwbaar en snelle levering.

Duidelijk omschrijving en een correcte verzending.

Mooie spullen voor een goede prijs.

Zeer tevreden.

Top shop met ruime keuze in alle maten

Handige selectie, duidelijke foto's, tekst en uitleg. Prijsattractief Grote maten beschikbaar, maar ik onderschat mijn maatje blijkbaar. Een top model in m'n hoofd, maar als ik in de spiegel kijk is het eerder een out-of-shape grote reus :-).

Mooie spullen voor een goede prijs

Mooie spullen voor een goede prijs

Snel ontvangen. Product voldoet aan de eisen. Kleuren en vorm zoals op de Website

Past lekker, mooie en ook nog goedkoop

Helm gekocht bij een webwinkel zonder eerst te kunnen passen. Maar via een heldere beschrijving de juiste maat besteld en zit als gegoten. Lekker warm en nog een lekker hip kleurtje. Voor een paar eurootjes ben je klaar.

Fijne skibroek voor mooie prijs

Vlotte verzending van prima product

Mooi product en snelle levering

Erg blij met mijn nieuwe skijas!

geweldig

snel en makkelijk

Mijn ervaring is dat ik met mijn bestelling super blij ben

De ski jas die ik heb besteld zit perfect en de kwaliteit is erg mooi. Hier ben ik dan ook super blij mee. Je hebt hem ook snel in huis.

Veel keus, geweldige producten, snel geleverd

Ik heb diverse zaken (skipak, skisokken, helm, rugzak, buff) besteld bij Skiwebshop. Er valt veel te kiezen. Netjes op tijd bezorgd. Alles prima!

Snelle levering en mooie producten!

Het assortiment van Skiwebshop is ruim en bevat echt mooie producten. De levering is snel en netjes. Enige puntje is wellicht dat je nog steeds verzendkosten betaald, ook bij een grote bestelling. Anderzijds heb ik er ook wel begrip voor en is retourneren weer kosteloos.

Goede snelle levering

Producten waren snel geleverd. Bij 1 shirtje(voor mijn dochter) hadden we de kleur wel iets anders verwacht. Werd vermeld dat het blauw is maar was meer groen maar dochter is er helemaal blij mee.

Prima service, goed product

Website duidelijk en overzichtelijk. Goed op maat en product te zoeken en goede aanbiedingen. Gekochte producten goed verpakt en snel verzonden. Heb 1 product retour gestuurd, niet helemaal wat ik zocht maar ook terug sturen is heel makkelijk. Formulier invullen, sticker erop en versturen.

Mooie kwaliteit producten

Duidelijke site met mooie kwaliteit ski kleding en goede uitleg over maatvoering . Snelle levering van mijn dochters skibroek. Ze is helemaal blij !

Laagsteen 28

4815 PH Breda