Mooie collectie

Ik vind de omschrijving qua pasvorm niet kloppen bij de verschillende modellen die ik had besteld. Daar zat wel degelijk verschil in terwijl ik de ene broek wel paste en de andere niet in zelfde maat en zelfde beschrijving: normake pasvorm. Dat kan specifieker en scheelt veel heen en weer gestuur.

Uitstekende levertijd en levering

Gewoon bij deze webshop bestellen.

snelle levering en makkelijk retourneren

Goed geprijsd en veel keuze bij de Skiwebshop. Makkelijk bestellen en eenvoudig retourneren.

Snel geleverd, mooie spulletjes!

Vaker met succes besteld!

Super snelle service

Artikels komen snel thuis aan en zijn correct geleverd

Super veel keuze, scherpe prijzen en snelle verzending

fantastische site voor je wintersport artikelen. Super veel keuze en scherpe prijzen. Ook de verzending is erg snel. Een top webshop!

Snelle levering en goed verzorgd

A great find!

Never heard of this store before, so pleased I found them online. Great choice of ski gear, fast delivery even at such a busy time of the year. The ski pants I ordered were exactly what I hoped for, comfortable and good quality fabric. Can't wait to test them out on the slopes!

Snelle levering. Kwaliteit van produkt zeer goed

Zoals elke x snelle levering en de maat is ook zoals ze het aangeven. Het klopt dus gewoon. Mooie merken voor goede prijs

Snelle levering, keurig verzorgd en vlotte afhandeling bij retournering. Mooie en duidelijke website.

Altijd perfect geregeld

Het is een feestje om bij SkiWebShop te winkelen!

Binnen 2 dagen geleverd

Top bedrijf, Snelle levering en een goed product. TOP

Top bedrijf, Snelle levering en een goed product. TOP

Beste prijs en beste service

Snelle levering en goede service

Beste prijs en beste service

Snelle levering en goede service

snel geleverd en mooi product

duidelijke site, goed contact met de klantenservice en uiteindelijk snel mijn bestelling geleverd gekregen. Tevreden klant dus!

Snel geleverd & precies conform omschrijving

Snelle levering, goed verpakt. Product precies conform omschrijving en foto’s op website!

Laagsteen 28

4815 PH Breda