Prima service!

Bestelling spoedig ontvangen echter te klein. Opnieuw een maat groter besteld en deze ook spoedig ontvangen. Deze past perfect. Te kleine maat retour gestuurd en snel afgehandeld door retourafdeling.

Uitstekende kwaliteit.

Het grote gemak om te bestellen, zeer overzichtelijke website en het grote aanbod had me overtuigd om enkele skivesten te bestellen. Intussen is ook de dochter overtuigd om bij jullie materiaal te bestellen.

Mooie softshell skibroek van Luhta

Goeie pasvorm. In een keer de goede maat besteld. Supersnel geleverd.

Snel, hoge kwaliteit, mooie merken

Diverse skibroeken besteld. Allemaal mooi en goede kwaliteit

Super mooie jas besteld en snel in huis.

Super mooie jas in de sale gekocht , snelle levering top.

Alles in orde, ik bestelde een dure skijas van Rehall. De verzending hiervoor mocht wel gratis zijn.

Goed aanbod, snelle levering

Een skibroek en 2 paar skisokken gekocht. Volgende dag werd het al geleverd en de broek was ook nog eens afgeprijsd voor een mooie prijs. Heel tevreden.

Vlotte levering en kwaliteit

Altijd snelle levering Kwalitatieve producten Goeie na service ook !

Perfect !

Makkelijke site om te gebruiken, kwaliteitsproducten en snelle levering zoals beloofd.

Snelle verzending, netjes verzonden, goede service

De bedtelling werd snel verzonden, netjes verpakt. Producten beschreven als op de site. Duidelijke retourprocedure.

Zeer snelle en correcte levering

Groot assortiment tegen de beste prijzen. Kijk niet verder, als ze de gewenste kleding hier niet beschikbaar is, vind je het nergens.

Fijne webshop met snelle levering

We hebben hele goede ervaringen met de SkiWebshop. Artikelen worden vlot geleverd en hebben een goede kwaliteit. Retouren worden snel verwerkt. We bestellen hier graag!

Super snel en alles klopt!

Prima site, zeer snelle levering

Duidelijke levering

Mooie Jas voor mn zoon gekocht. Is altijd spannend hoe de levering gaat maar we werden duidelijk geïnformeerd over tijdstip etc. de Jas kwam netjes verpakt aan.

Snelle en accurate levering, (helaas) makkelijk te retourneren

Het was voor ons voor het eerst, dat we skikleding aanschaften en we gebruikten de maattabellen van onze dagelijkse kleding. Helaas komt dat niet altijd goed uit. Veel skipakken vallen kleiner uit en dat betekent helaas retourzendingen, maar ook dat wordt heel goed verzorgd door de Skiwebshop. Je kunt niet ruilen en dus krijg je gewoon je geld terug en intussen kun je nieuwe bestellingen doen. Skiwebshop heeft een mooi en grote collectie en wij wachten de nieuwe collectie af, want we gaan toch pas in maart 2024 naar Noorwegen.

Snelle, correcte levering

Nog geen 24u na het plaatsen van de bestelling was het al in huis. Maatvoering klopte perfect. Kwaliteitsvolle artikelen aan een correcte prijs. We bestellen zeker nog eens!

top

Alles snel. Jammer is dat je retour kosten zijn

goede en snelle service

Vorige week ging mijn huidige ski jack kapot tijdens het skiën. Ter plekke gekeken naar een andere, maar er was weinig keus, zeker niet in mijn maat. Bij thuiskomst maar een nieuwe besteld en daar was wel genoeg keus

Ruime keus, goede service en snelle levering

Op de website was de maat me niet geheel duidelijk van een bepaalde skibroek. Via klantenservice goed en snel geholpen. Broek besteld en volgende werkdag in huis.

Uitstekende service en volgende dag geleverd

Uitstekende service en volgende dag geleverd!

Scherp geprijsd en snelle levering

De producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd.

Super aanbieding

Super aanbieding en goed warm was min 9 in Snowworld Zoetermeer voldeed prima

Duidelijk, scherpe prijs en snelle levering

Had al eerder bij andere aanbieders gekocht, maar dan had ik altijd wel een probleempje. Nu zonder problemen, professioneel verpakt. Top!

Snelle service, prijs/ kwaliteit prima. Maat groter dan verwacht.

Snelle service. Prijs/kwaliteit prima. Maat groter dan verwacht. Aan te raden.

Laagsteen 28

4815 PH Breda