Snel bezorgd

Top winkel!

Snelle service!

Vlotte toegang en goede producten

Ik zocht een specifieke skijas, op deze site met een mooie korting kunnen aankopen. Aankoopproces verliep zeer vlot, ik raad het zeker aan.

Kan niet beter!

Mooie overzichtelijke website, goede kortingen, veel keus, en een snelle levering. Mijn pakket was in 2 delen verstuurd, het ene pakket kwam een dag later. Maar allemaal goed aangegeven via PostNL.

Superkwaliteit ! Mooie pasvorm.

Snelle levering, superkwaliteit en mooie pasvorm

Snel afgeleverd ondanks het winterse weer

Fijne sneeuwlaarzen en fijn met uitklapbare prikkers .

Na enige aarzeling hier mijn bestelling geplaatst. Aarzeling omdat ik deze webshop niet ken. Beetje op Google gekeken en toch mijn bestelling gedaan Super mooie snowboots en binnen twee dagen al in huis. .en dat met dit winterweer. Top.

Goede service en snelle verzending

Spyder broek besteld bij Skiwebshop. Ik had al een Spyder jack bij deze webshop gekocht en nu dus de broek. Perfecte pasvorm en voor de webshop niets dan lof. Ze zorgden ervoor dat ik de broek op tijd binnen had. Ook nog de nieuwjaars korting gehad !!

Prima condities

Perfecte levering en materiaal. Onmiddellijk reactie bij vragenstelling!

Fijne overzichtelijke webshop

Makkelijk zoeken en bestellen. Op tijd geleverd en voldoet aan verwachtingen!

Mooie jas, met 1 nadeel

Ik had nooit eerder een jas online gekocht en omdat ik twijfelde of de kleur bij mijn skibroek zou passen, heb ik 2 jassen besteld. Mijn eerste keuze jas is een mooie jas, pasvorm is goed, alleen de beschrijving op de website is niet helemaal juist. Er wordt gesproken van binnenzakken en een hoofdtelefoon aansluiting in de voering. Die aansluiting zit er wel, maar er is maar 1 binnenzak en die is zo klein dat mijn telefoon er niet in past, dus aan die aansluiting heb ik ook niks en er zit dus niks anders op dan mijn telefoon in de gewone buitenzak te doen, wat ik minder prettig vind. Ook staat er dat de jas een langere achterkant heeft, maar voor -en achterkant zijn gewoon gelijk. Afgezien daarvan lijkt het een fijne jas, hopelijk is hij warm genoeg, dat moet ik nog ervaren.

Snel en warm

M’n dochter geniet dankzij de snelle levering heerlijk van haar warme nieuwe skibroek. Super dat deze zo snel geleverd werd, daar hebben we wat aan! Want eerlijk is eerlijk… hoe vaak hebben we in Nederland nou nog zo’n mooi pak sneeuw?! Daar moet van genoten worden met een warme skibroek

Niet tevreden

Bestelling nog steeds niet ontvangen! Werd naar een verkeerd leveradres gestuurd

Veel keus en snelle levering

Heel veel keus in skikleding. Snelle levering en gemakkelijk om te retourneren

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede prijs

Ik ben tevreden zeker omdat het maat advies wat skiwebshop hanteert mij goed heeft geholpen met mijn keuze.

Duidelijke productomschrijvingen en snelle levering!

Erg goede (eerste) ervaring bij deze webshop. Vanwege de duidelijke productomschrijvingen wist ik goed het product op waarde te schatten. Het bestelproces was gemakkelijk en de bestelling was twee dagen later al bezorgd. Zeker aan te raden dus!

Ruime keuze, snel geleverd

Jas besteld, voldeed aan de beschrijving. Was snel in huis!

Veel keuze en snelle levering

Mijn ervaring met skiwebshop is zeer positief. Veel keuze, snelle levering en goeie service. Top

Altijd topservice

Al meerdere items besteld op deze site. Altijd mooi verpakt, snel geleverd en goede kwalitatieve producten/items!

Goede en snelle service

Dit was voor mij de eerste keer en alles is zeer duidelijk, ook met retourneren. Mooie ski kleding en maattabel wordt per item goed aangegeven.

Duidelijke website

Correcte afhandeling

Heel erg tevreden

Product uitgezocht en op basis van de goed beschreven informatie ook daadwerkelijk besteld. Het product bevalt zeer goed. Erg enthousiast over de snelle bezorging.

Uitstekende kwaliteit

Grote keuze artikelen, uitstekende kwaliteit en snelle levering

TOP!

Correcte afhandeling! Veel keuze! Gewoon een top-webshop.

Eerste bestelling top!

Snelle levering en zeer blij met de kwaliteit van skijas, skibroek en handschoenen.

Laagsteen 28

4815 PH Breda