Perfecte service

Goede prijs voor een mooi product en zeer snel geleverd.

Erg fijne en snelle service!

Een nieuwe skibroek gekocht, product voldeed perfect aan de omschrijving en super snel geleverd inclusief een gratis presentje!

snelle levering, artikel conform bestelling

Dit is de eerste keer dat ik bestel via ski web shop en ik ben zeer tevreden over het product en de levering

Stabiele goed verzorgde leveringen.

Al heel veel kleding van Spyder bij de Skiwebshop.nl gekocht. Altijd snel en goed verzorgd.

Snelle en correcte service, heel tevreden over de aankoop.

Snelle en correcte service, heel tevreden over de aankoop.

Ruim assortiment goede producten dito prijs

Reeds enkele jaren hier klant , bestellingen altijd 100% service optimaal (retouren) geen probleem

Precies wat je verwacht van normale webshop

Verdiend een 8/10 omdat alles volgens verwachting was. Als er geen verzendkosten of retourneerkosten gerekend zouden worden dan had het nog een hoger cijfer kunnen zijn.

Duidelijke site prima service

Makkelijke duidelijke site en mooie spullen, ben heel blij met mijn nieuwe skipak van Rehall

Super snel en netjes geleverd,

Super snel en netjes geleverd!

Mooie site, levertijd niet gehaald.

Vermeld de juiste levertijd, tussen bestelling en aanbieden bij vervoerder is al te lang. Persoonlijk denk ik een juist beeld schetsen van de levertijd eerlijker is naar de klant toe. Zending netjes ingepakt zelfs met een kadootje. Djw

Kwaliteit en service

Skiwebshop heeft een uitgebreid aanbod aan kwalitatief goede producten voor de wintersport. In de sale tevens voor een goede prijs. De verzending is snel en de service prima!

Super goeie ervaring!!

Fijne mooie spullen, zeer goed informerende webshop, spulletjes zeer goed verpakt, en super snel thuis afgeleverd. Wat kan een mens nog meer verlangen van een internet shop.

Zo jammer dat de verkeerde maat gestuurd is.

Uitgebreide keuze en goede levering

Website is een handige met fijne filters. Ik was opzoek naar een goede jas . fijn dat er veel foto's zijn van een model met de jassen aan. Handig dat ook de maat van het model erbij staat. Zou ook fijn zijn om een wat voller model in een grotere maat van de jas te zien! De bezorging ben ik ook tevreden over: fijn dat deze laat in de middag en in de avond bezorgd! Over retourzendingen kan ik weinig zeggen: ik was tevreden met de zending en heb vandaag een fijne wandeling gemaakt met een nieuwe jas aan.

Mooie kleding voor mooie prijs

Diverse malen bij skiwebshop besteld en elke keer tevreden. Mooie merkkleding voor betaalbare prijs.

Snel geleverd en goed verpakt

Ook een berichtje naar de klantenservice wer correct en snel behandeld.

snelle en perfecte afhandeling

Makkelijk keuze kunnen maken en snelle verzending.

Supersnelle levering

Ik vind dit echt een fijne webshop. Concurrerende prijzen, goede filters en snelle levering.

Veel keuze en snelle levering

drie ski jassen besteld voor de familie. het damesmodel van het merk Kilpi viel wel veel kleiner uit dan de maattabel op de site. gelukkig hadden we 2 dagen later een grotere maat in huis.

Goede en snelle service

Eenvoudig in bestellen, snel in leveren. Mooi product.

Snelle levering en goede service.

Je kunt makkelijk en snel goede producten bestellen. Genoeg keuze, aanbod en uitleg.

perfecte snelle service

snel gemakkelijk en goedkoop

Goede kwaliteit en snelle en prima service.

Alles onder '1 dak' vanuit je luie stoel voor de wintersport. Ruime keuze uit vele merken. Voor ieder en voor ieder budget wat wils!!

Snelle levering en een top product

Zondag besefte ik dat ik mijn huidige sklislijpset kwijt was, zondagavond besteld en dinsdag was ik al aan het slijpen.

Al verschillende producten aangeschaft, ben er zeer tevreden mee. Als je vragen hebt wordt je altijd goed geholpen. Dus met ben heel blij met de sluwen shop.

Laagsteen 28

4815 PH Breda