Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Mijn vest begon beetje klein te worden en uit de mode te geraken

Super snelle levering

Het product dat ik wilde op voorraad voor een goede prijs en super snel in huis.

‘S avonds besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Producten zijn zoals op de foto en van goede kwaliteit.

Prima shop met goede prijzen en snelle verzending

Goed bedrijf

Goede verzending

Goed en snel

Betroubaar, makkelijk en snelle levering

Beste koop , en snelle levering

We waren op zoek achter een jas voor mijn vrouw , op de site Skiwebshop was hij op stock en aan een super mooie prijs , de verzending was zeer snel op 2 dagen was hij in huis . En dat in de drukke periode . Proficiat aan het hele team van Skiwebshop .

Goede website, makkelijk bestelproces, mooie kwaliteit ski jas (Luhta) en stuk goedkoper dan bij andere zaken. Snel verzonden. Ik zou hier opnieuw bestellen!

Top.

Duidelijk, makkelijk, overzichtelijk en snel. Zeer tevreden met producten en communicatie

Goed en snel

Perfect en netjes geleverd

Snel verzonden

Al enkele malen besteld. Goede aanbiedingen Goede service Snelle verzending Top!

Fijne samenwerking

Mijn artikel heb ik 's avonds besteld en de dag nadien netjes geleverd. Bedankt SkiWebShop

Fijn dat CMP hier te bestellen is & snelle levering.

Mooie prijzen, makkelijk te bestellen en snelle bezorging

Zeer kwaliteitsvolle skikleding!

Zeer kwaliteitsvolle skikleding. Een jas en broek gekocht in een grote maat en toffe kleur! Iets wat er nergens anders heb gevonden! En bovendien zeer snelle levering! De volgende dag al geleverd! Ik ben klaar voor mijn eerste ski ervaring in de bergen! Zeer tevreden!

Mooie ski kleding tegen betaalbare prijzen en super snel geleverd

Vlot en fijn

Snel duidelijk en fijn

Pasmaat stemt niet overeen

Dare2b jas gekocht op basis van maattabel. Jas blijkt veel te groot te zijn, moeten terugsturen, 3 eur kosten betalen. Vervolgens nieuwe poging voor andere maat, maar aan veel duurdere prijs.

Je krijgt wat je ziet

Ik kreeg de kleding op tijd binnen. Mooie kwaliteit matetiaal. 1 broek was helaas te klein, was makkelijk en kosteloos te retourneren.

Goede kwaliteit

Sneller leveling en goede kwaliteit van skihelmet en skibril

Elke keer TOP !!

Zonder twijfel, steeds top, zowel qua kwaliteit, keuze als klantenondersteuning !

Goede ervaring

Goeie ervaring met deze webwinkel! Enkel jammer een ruiling niet mogelijk is en je dus telkens verzending moet betalen om te leveren en ook geld voor de retour, ondanks dat je hetzelfde product besteld in een andere maat of kleur.

Snelle service en goede prijs

Mooie skibroek besteld van CMP. Zoals verwacht. Snelle levering en ook mooie prijs.

Uitstekende service en kwaliteit

Alle items die ik al gekocht heb zijn van uitstekende kwaliteit en tevens snel geleverd! Uitstekende service. En als je een beetje oplet kan je meestal nog een korting meepikken in vergelijking met andere websites. Top!

Geweldige webshop, goede kwaliteit kleding!

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de trui die ik gekocht heb. Goede informatie op de site, prima kwaliteit en vlot geleverd!

Laagsteen 28

4815 PH Breda