Opnieuw een topervaring!

Het is niet de eerste keer dat ik skiskleding koop via SkiWebShop.nl en steeds kan ik rekenen op een topservice! Waarom nog verder zoeken?

Top product

Na 5 dagen kwam mijn nieuwe skipak binnen. Kwalitatief zeer goed product. Heel netjes verpakt ik ben zeer tevreden

Goed geslaagd voor mooi skijack. Goede kwaliteit, mooie prijs, snel geleverd, goede communicatie. Top!

In orde

Steeds keurig binnen de week geleverd.

Levertijd zou beter kunnen. Vind 4 tot 5 dagen levertijd eigenlijk te lang.

Scherpe prijs. Snelle levering

Goed verpakt

Snelle bezorging

Mijn ervaring is zeer goed met ski webshop

Mooie website, mooie collectie en keuze voor iedereen. snelle levering!

Helaas alles te klein.

Het vest enter skijack zagen er zo leuk uit. Helaas te klein.

Mooie kwalitatief goede skikleding & materiaal

Ik heb een skisjaal & skihelm voor mijn dochtertje én een skibroek voor mezelf gekocht. Op het eerste oog heel tevreden over de kwaliteit, ik verwacht dat alles mooi blijft bij een juist onderhoud.

Heb mijn bestelling snel en correct ontvangen. Vind wel als je boven een bepaald bedrag komt eigenlijk geen verzendkosten hoeft te betalen.

Mooie aanbieding en snelle levering

Ik heb mooie merken in de aanbieding gezien

Snelle levering. Mooie producten.

Snelle levering. Zeer mooie skijassen voor een mooie prijs.

Zeer positief, snel en goed verpakt.

Uitstekend, snel geleverd, goed verpakt. Mooie korting. een 10 !

Goede ervaring

Goede ervaring

Zeer tevreden, snelle service

De levering verliep vlot. Met de artikelen zijn we zeer blij. Heren skijas, kinder skijas, veel thermisch ondergoed,... Alles pastte perfect en fijn dat we van kortingen konden genieten! Aanrader.

Gewoonweg top

Ik vind de site eerst en vooral heel duidelijk en de beschrijvingen voldoen volledig aan het product. Ik ben heel tevreden van mijn bestelling en ik raad skiwebshop alleen maar aan!! Super gewoon

Ski jas besteld, netjes optijd ontvangen goede kwaliteit netjes verpakt.

Hele mooie kleding. Kwaliteit!!

Goede website. Mooie kleding snelle verzending!

Lekkere warme muts helemaal top

Deze muts is beter dan de mutsen die ik hiervoor had, goeie kwaliteit en lekker warm

Vlotte bestelling, binnen vooropgestelde termijn snel geleverd

Mijn bestelling verliep zeer vlot en duidelijk en werd correct geleverd, binnen de vooropgestelde levertermijn van 2 werkdagen.

Prima skikousen perfecte pasvorm

perfecte pasvorm , maten kloppen zoals aangegeven en prima kwaliteit . Goed betaalbare kousen , in tegenstelling met hele dure bekende merken. En ze zijn ook nog lekker warm.

Zeer snelle levering !

Nadat ik een zorgvuldige keuze gemaakt heb, kreeg ik al na enkele dagen mijn skivest en pulls aan de deur geleverd.

Breed aanbod en complete informatie over de producten

Skiwebshop heeft een grote keuze, waarbij er bij elk product uitgebreide informatie wordt gegeven. De levering van de bestelling is ook zeer snel

Laagsteen 28

4815 PH Breda