Perfecte levering, beloofd en nagekomen

Kei goede ervaring, punctuele levering. Product zoals beschreven, en vooral grote maten aangeboden en ook voorradig

Super product en levering

Ik had een vraag over een product en deze werdt binnen 1 dag beantwoord. Super communicatie dus. Vervolgens het product besteld en de volgende dag meteen in huis. Product zoals beschreven. Kortom top webshop.

Uitstekende service

Prima website met goede uitgebreide informatie aangaande de producten, makkelijk bestellingen plaatsen, vlotte aflevering. In dit geval hadden wij een ski jas besteld en deze kwam volledig overeen de beschrijving.

Top skibroek in preseasonsale, hoge korting, snelle levering

Mooie aanbiedingen in de preseasonsale. Skibroek gekocht met ruim 50% korting. Levering snel met Budbee. Bezorger en bezorgtijd te volgen. Ideaal. Vaker spullen gekocht bij skiwebshop. Aanbeveling!

Warme, comfortabele jas

Ik had een ski jas nodig, maar ik ski niet vaak en wilde er dus ook niet al te veel geld aan uitgeven. Deze jas was in de korting, dus heb ik hem besteld. Binnen een paar dagen is hij binnengekomen. Ik heb de jas nog niet gebruikt om te skiën, maar hij zit fijn, heeft veel zakken, en is lekker warm.

Ben heel content

Goede waren En als iets nie past Simpel Geld terug Prima zaak

uitstekende webwinkel

veel keuze, goede prijzen, snelle levering m

Kwaliteit prijsverhouding en snelle levering

Product voldoet aan de beschrijving en is van hoge kwaliteit

Snel,correct en prima aanbod

Snelle correcte levering van mijn bestelling, ruim aanbod waar ieder zijn smaak kan vinden.

Jas niet ontvangen

Ik heb een jas besteld ,dagen moeten wachten . Vrijdag besteld ,zou dinsdag pas komen.. door een fout vN de post weer terug gestuurd naar jullie.ik zou nu mijn geld terug krijgen. Ik zit zonder jas,had m graag gehad deze c week., ik ging nk een paar dagen op vakantie, slechte service

Super snel!

Fijn om voor een puber online te kunnen shoppen en een leuke set bij elkaar te krijgen.

Snelle levering, de juiste artikelen, netjes verpakt. Duidelijke informatie mbt retouren.

Prima webshop voor skikleding

Ik koop hier voor mijn gezin skikleding. Snelle levertijden en retourneren verloopt soepel. Hierdoor heb ik al meerdere jaren wat besteld. Assortiment skisokken en skihelm voor kinderen zou uitgebreider mogen.

Tevreden

Verzending duurde wat lang maar alles netjes verpakt en maat advies was goed

Uitstekend !!

Duidelijke webshop - snelle levering - interessante prijzen.

Fijn bestelproces, snel geleverd

Geen opmerkingen, gewoon alles goed en snel. Heb wel iets retour gestuurd, ben benieuwd of de terugbetaling snel wordt afgewikkeld

Zeer goede service en kwaliteitskleding

Snelle levering, mooie kleding, betaalbaar

Fijne skikleding

Valt wel vrij ruim! Voor onze slanke dochter waren een aantal kledingstukken die in de lengte goed zaten echt veel te wijd.

Snel geleverd in niet te grote doos

Snel geleverd in kleine doos. het was wel wat lastig om product op site te vinden. kortingscode toepassen en een product schrappen nadat je al flink aantal stappen doorlopen hebt in afrekenproces kun je niet meer terugdraaien.

Prachtige warme jas

Jas heeft niet dezelfde kleurstelling als op de product foto’s. Rood en zwart zijn anders verdeeld dan op de foto maar mijn zoon vond de jas gelukkig nog mooier dan op de foto. Heerlijk warm en goede pasvorm.

super

Alles was perfect

Mooie jas

Correcte levering, heel mooie jas

goed oplost

Vorig jaar handschoenen besteld die gelijk kapot gingen, dit is netjes opgelost met een voucher. Nu de nieuwe handschoenen besteld en ze zijn weer netjes en snel bezorgd.

Laagsteen 28

4815 PH Breda