Tevreden

Tevreden en bestelling geleverd op een dag en half

snel en nette verpakking

Niet teveel plastic en karton.

Goede service, snelle levering!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van kwalitatieve items, een aanrader! Bovendien konden we nog genieten van supermooie kortingen in de uitverkoop. Maataanduiding bij de kledij is ook zeer handig en accuraat

Ruim assortiment, snelle levering

Ruime keuze, snelle levering. Goed georganiseerd

Super snelle levering. Alles netjes verpakt. Maten zijn realistisch en mooie kwaliteit.

Supersnelle levering en goede kleding!

Fijn product, snelle correcte levering

Ik had al hetzelfde fleece teddyvest van ice peak, en wilde er graag nog eentje! Gevonden bij jullie en volgende dag geleverd. Helemaal blij mee

Mooie skikleding, goede verpakking snel geleverd!

Overzichtelijke website met mooie skikleding, duidelijke informatie voor retouren, dat was in mijn geval niet nodig maar handig om te weten.

Snelle en goed!

Zoals steeds een zeer snelle levering en perfecte skijas voor mij!

Vlotte afhandeling

Ik kon aan de hand van de duidelijke beschrijving meteen de juiste maat bestellen

Goeie kwaliteit en snelle levering!

Mooie website met duidelijke omschrijving kleding, goeie kwaliteit kleding en snelle levering.

Geweldig!

Producten zijn super kwaliteit en prijs is ook top, snelle levering en goede service! Ben helemaal tevreden!

Snelle levering en goede service in de mail en aan de telefoon.

Kan kort zijn, zeer ruime keuze op elk prijsniveau.

Hoge korting in de uitverkoop, een ruim assortiment en snelle verzending zelfs in de zomer!

Uitstekende ervaring. Prachtige jas gekocht met veel korting.

De Spyder jas was 45% afgeprijsd. Besteld en volgende dag ontvangen. Kan niet beter! Hartelijk dank

Snel geleverd en met goede klantenservice!

Hetgeen wat ik heb besteld was snel in huis. Klein probleempje met de jas maar de klantenservice kwam met een passende oplossing!

Kwaliteit is super, en een snelle levering!

Gewoon top

Uitstekend service en levering

Alles wat jullie op de site beloven is waargemaakt

Bergschoenen besteld. Ik had twijfels over de maattabel maar ook deze info was 100% betrouwbaar

Snel besteld en geleverd!

Blij met mijn nieuwe skijas en broek voor een top prijs in de zomer sale :)

Helemaal super

Goed spul

Super snelle levering !

Super snelle levering !

zeker tevreden met de service en levering!

zeker tevreden met de service en levering! Jammer genoeg dat de broeken niet naar mijn verwachting waren maar daar kunnen jullie niets aan doen! Blijf jullie zeker volgen!

Mooi afgewerkte jas

Kledingstuk valt kleiner uit dan ik had verwacht, toch had ik de maat tabel aangehouden.

Laagsteen 28

4815 PH Breda