Heel snelle levering

Zeer tevreden van de levering en van mijn bestelling!

Vlot voor een correcte prijs

Na 1 dag werd mijn bestelling al geleverd, wat een service.

Prima spullen! Goede kwaliteit

3 jassen besteld waarvan 1 te groot, maar was te verwachten. Verder blij met alles!

Super !!

Veel keuze ondanks dat het later in het seizoen is. Leuke prijzen. Snel verstuurd.

Prettige webshop

Meerdere malen al zaken besteld. Set ski’s, ski jas. Bezorging werkt snel en goed. Betrouwbare winkel

Top aanbod, uitgebreide productinfo en snel geleverd

Door de vele afbeeldingen en video is het product goed te beoordelen voordat je het koopt

mooie pasvorm, goede kwaliteit

heel fijn zittend vest. lekker warm. Valt precies op maat.

Fijne skibroek

Mooie skibroek. Ook heel fijn dat hij lang is en niet te wijd

vlot en goede kwaliteit

Prima keus, goede aanbiedingen, goede kwaliteit, vlotte levering

2 keer nu in korte tijd een ski jas besteld. Snelle service en prachtige jassen. Beschrijving van de jassen klopt ook goed met de werkelijkheid

prima!

keurig verpakt en verzonden!

helemaal top

ski's zien er goed uit en prima prijs kwaliteit verhouding. en de skiwebshop heeft heel erg goed geholpen met de bezorgfout gedaan door GLS. top en bedankt.

kwaliteit en snelle levering

Skibroek, skijas en handschoenen besteld. Alle producten zijn van goede kwaliteit en de levering is 1 dag na bestelling toegekomen.

Top service en mooie kleding

Skikleding gekocht. Op tijd geleverd en producten voldoen aan verwachtingen.

Goede service!

Artikel was nog eerder dan aangegeven datum aangekomen. Goede en snelle service!

Mooie spiderjas voor relatief gunstige prijs

Zie boven

Goede kleding

Prima beschrijving, product voldoet perfect!

gemiddeld

bestelling komt in delen aan

Makkelijk en snel bezorgd

Precies wat ik besteld had, goede prijs en snelle levering

Degelijk

Goede en duidelijke website. Snelle levering. Het eerste model was te groot. Retour betaling snel geregeld

Super snelle levering. Prijs /Kwaliteit Top

Ik vul nooit een enquête in, mr deze was het me echt waard. Moest elke bestelling zo perfect en vlot binnen komen zou ik uitsluitend nog lokaal bestellen. Top! Echt leuk.

Snelle levering, netjes verpakt

Schoenen waren er de volgende dag al. Keurig verpakt. Retournering easy door meegeleverde retoursticker.

Duidelijke site Netjes bezorgd

Snelle levering en mooi product Echt top

Laagsteen 28

4815 PH Breda