Topsite! Werkt makkelijk en supersnelle levering!!!

Binnen 2 dagen geleverd! En niet toevallig 1x maar elke bestelling die ik doe! Daar word ik heel blij van!

Prettige website, snelle levering

De website is gebruiksvriendelijk. Er is veel keuze, goede merken. Duidelijke uitleg over de te kiezen maat. Snelle levering. Ruilen ook geen probleem. Netjes het geld teruggestort.

Helemaal tevreden

Snelle levering, netjes verpakt. Toffe skikleding. Helemaal tevreden.

Lekker snel

Snel en mooi

Snelle bezorging van ski jas

Helaas viel het product tegen zowel het materiaal als de kleur.

Favoriete website mbt skikleding

Ruim aanbod, snelle levering en producten zoals omschreven.

Snelle levering en heel correct.

Fabtastisch

Mooie jassen goed verzorgd pakket

Goede kwaliteit voor een prima prijs.

De kleding gelukkig op tijd binnen voor de wintersport en het zit ook nog eens fijn.

Heel snelle levering.

Zeer tevreden.

Top materiaal en snel geleverd !!

Spullen voldoen aan de verwachting, al enige jaren klant , consistente goede service.

Gewoon uitstekend!

Een Webshop zoals het hoort; vriendelijke en goed bereikbare klantenservice, snelle verzending en scherpe prijzen vd producten. Ik had een prachtig skipak gezien op de website, wilde het graag binnen 3 dagen thuis hebben ivm aankomende skivakantie. De medewerkster vd klantenservice zei; ik kan je het niet 100% garanderen ivm afhankelijkheid PostNL maar vanuit Ski webshop verzenden wij binnen 1 dag. Gewoon een eerlijk antwoord, geen verkooppraatjes. Nou het pak werd de volgende dag al bezorgd! Kortom, een dikke 10 voor jullie webshop.

Super snelle levering! Tevreden met de producten! Zeker een Aanrader!!

Precies zoals afgebeeld

Mooie spullen

Snel en mooie producten

Al een lange tijd was ik op zoek naar een goede skijas. Eindelijk via skiwebshop gevonden

Verwachtingen overtroffen

Skiwebshop heeft de door mij bestelde producten eerder dan verwacht opgestuurd. Zeer tevreden met deze service. Tevens zijn de producten die ik heb gekocht bij skiwebshop van goede kwaliteit, top! Nu goed voorbereid op skivakantie

Impressed beyond belief with your efficiency - thank you so so much!

Two emails to customer service (just to reassure myself) replied immediately - immediately. Our order turned up on time despite Storm Eunice - holiday saved. Thank you!

Duidelijke uitleg, goede plaatjes zodat je weet wat je koopt.

Ik heb bij meerdere items bekeken en zeker de 360 video overtuigde mij. De jas en vest zijn zoals ik had verwacht.

Altijd goed

Mooie spullen, betaalbare prijs en overzichtelijk

Fantastisch snelle levering

Op een eenvoudige manier snel nieuwe skibroek kunnen vinden. Daarbij ging het retourneren ook erg eenvoudig. Al met al super service

Zoveel keus, zoveel voorraad, zoveel korting. Dat willen we allemaal

Goed en snel besteld en bezorgd

Duidelijke bestel procedure snel geleverd.

Goed en snel

Levering met goede en produkt nasr tevredenheid

Laagsteen 28

4815 PH Breda