mooie spullen, snelle levering

Ik ben super blij met de skispullen. Het ziet er kwalitatief echt goed uit en de levering was super snel. Blij mee.

PRIMA

Zeer goede voorlichting en uitstekende bezorging. Prima materiaal. Ik blijf online bestellen

Perfect snelle levering concurrerende prijzen

Zeer prettig ruime collectie Top.

Snel, zoals beloofd!

Besteld en een dag later in België. Top!

Snelle levering en keurig verpakt.

Duidelijke webshop.

Fijne aankoop ervaring

Website is duidelijk en doeltreffend. Leverantie snel. TOP!! aanbevelenswaardig

Goed en snel

Leuke webwinkel, goede prijzen! Jammer dat je voor verzenden betaald

Slechte bezorging. Pakket kleddernat in de voortuin gevonden.

Vreselijk

geweldig

mooie jassen en snel bezorgd

Super snelle levering!

Uitgebreid assortiment, mooie kwaliteit en goede concurrerende prijs.

Mooie kwaliteit

De pully van CMP is mooi en de maat valt goed. Goed omschreven op de website!

Super mooie ski jack van Dare2b vlot ontvangen

Snelle en nette levering, Bedankt SkiWebshop!

Erg fijne webwinkel

Netjes verpakt, artikel naar wens. Een fijne wintersport ervaring is het uitgangspunt van de webwinkel.. dat comminiceren ze, stralen ze uit en dat zie je terug in de uitgebreide instructiefilmpjes waarin je geholpen word om te kiezen. Erg fijn om zo geinformeerd te kunnen worden over specifieke zaken.

Verrast door klein kadootje bij de bestelling

Top ski pak, goede kwaliteit, snelle levering, leuk klein kadootje bij de levering (sneeuwbrilbeschermhoes), handig de aanrader bij t bestellen. Enig minpuntje; t duurt vrij lang voordat je je geld teruggestort hebt na een retour (10 dagen)

Netjes op tijd geregeld

Mooie broek.

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding van jas Pasvorm is zoals beschreven Levering was 1 dag later als op site aangegeven maar in ons geval geen probleem

snelle levering, top kleding

Mooie skibroeken gekocht, voor mijn man en voor mezelf. super snel geleverd en ze zitten als gegoten!

Snelle service en goede communicatie

Makkelijk bestellen, snel geleverd en mooie kleding voor skiën voor een goeie prijs. Heldere communicatie. Top winkel!

Mooie jas, goede service, heel blij mee

Prima ski jas voor een mooie prijs

Snelle levering en goede service!

Levering binnen 48 uur

Supersnel

Supersnelle levering! Volgende dag al geleverd.

Uitstekende service

Ik kocht 2 vesten in verschillende kleuren en 1 bleek een maat kleiner. Geen enkel probleem: een nieuwe werd dezelfde dag verstuurd!! Zeer attente klantenservicemedewerker!

Snelle levering hele mooie skibroek

Snelle levering ondanks de drukte en een hele mooie skibroek. Top!

Laagsteen 28

4815 PH Breda