Perfecte skibroek en snelle levering

De skibroek voldoet aan beschrijving ben er erg blij mee. De levering is suppersnel. Nu drie keer iets besteld en elke keer top!

Goed artikel

Snelle levering.

Heldere site! Jammer van de verzendkosten

Heel erg veel verschillend aanbod met goede uitleg. Jammer van de verzendkosten

Snelle levering!!

Heel tevreden, snelle levering en correcte afhandeling! Top

Snelle levering van het juiste product

Super service. Snelle levering en duidelijke website om te bestellen!

betrouwbare en veelzijdige winterport-shop

Ruime keus voor elk wat wils, ook leuk geprijsde en voldoende sale producten. Vlotte levering en fijn dat je makkelijk en kosteloos kunt retourneren.

service, snelheid leveren , top

hier ga ik vaker iets doen

Levering zoals beloofd

Geleverd in de afgesproken tijdlijn Product is conform foto’s in de webshop Maat past perfect bij de beschrijving op de site

Prima ervaring

Snelle levering. Ruime keus Verbeterpunt; ondanks een hoog bedrag moeten er nog steeds verzendkosten betaald worden

Zo als altijd, helemaal TOP!!

Komen na wat ze zeggen, klopt altijd, zeer tevreden klant.

Supersnelle levering, goede prijs/kwaliteit, eenvoudige retourservice

Ben zeer tevreden tit nu toe. Maar moet nog met vakantie om eea echt te testen.

Super service

Snel geleverd, goeie kwaliteit/ prijsverhouding

Snelle bezorging

Mooie skikleding, goede prijs en snelle levering

Uitgebreid aanbod, snelle service

Fijne site, snelle levering

Duidelijk en overzichtelijk is de site, Ruim assortiment Snelle levering, goed verpakt Makkelijk retour sturen

Uistekend

In de avond besteld en en de volgende ochtend om 11 uur in huis.. en alles is netjes ingepakt.. 1 woord, super!!

Tevreden

Snelle levering, goed verpakt, mooie artikelen.

Snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs.

Elk jaar koop ik wel iets op skiwebshop, en ben reuze tevreden.

Precies wat je ervan verwacht

Duidelijke foto's en omschrijving op website. Snelle en nette levering. Al met al een hele fijne ervaring en ik kom hier zeker terug voor het bestellen van mijn ski spullen :)

mooi product, snel geleverd

mooie dunne softshell jas

Mooie kwaliteit, de maten waren perfect zoals ik had gehoopt.

Verzendkosten €6,95 vind ik persoonlijk hoog, zou gratis moeten zijn bij een vastgesteld minimum bestedingsbedrag.

Niets op aan te merken

Jaren terug een paar Orion ski's gekocht. Hele scherpe prijs. Ik ski daar nog steeds met volle tevredenheid op. Wat me toen opviel was de persoonlijke aanpak en service. Ski's werden keurig afgesteld na opgave van lengte gewicht en schoenmaat. Kreeg er als kado nog een paar skisokken bij. Super tevreden. Inmiddels een hele mooie skihelm met vizier voor een hele scherpe prijs. Ik ben erg tevreden over deze webwinkel. Niets op aan te merken ...alle lof.

Correct afgehandeld

Pakket netjes op tijd geleverd en kwaliteit beantwoord aan wat op hun site staat omschreven.

Laagsteen 28

4815 PH Breda