Mooie skijas voor dochter

Na 2 jaar paste de kleding van mijn dochter niet meer, van jong meisje, nu jonge vrouw. Zelf verschillende jassen uitgezocht en besteld. Thuis gepast. Snelle service. We hadden de jassen dag later in huis. Hierna keuze gemaakt. Contact met klantenservice omdat retour sticker ontbrak. Netjes en correct geholpen. Ben tevreden over Skiwebshop.!

Prima en snelle levering !

Super service

Snel geleverd en het retour zenden is prima geregeld

prima producten en snelle levering

Bestelling werd vlot geleverd. Producten voldoen volledig aan de verwachting

Zoals gehoopt

Goede maat, kwaliteit en pasvorm zoals verwacht. Goede bezorging.

Helaas viel ik precies tussen twee maten in, maar de levering was sneller dan verwacht en het retourneren ging heel makkelijk. Ook zat er een handige skivakantie checklist bij de bestelling en een leuke skibril cover. Ik ben blij dat ik besteld had bij de SkiWebShop en zal het zeker in het vervolg nogmaals doen. Ik kreeg meteen zin om op wintersport te gaan!

Prima passend

De broek past prima

Vlotte bestelling

Op 2 dagen was de skikleding er. Vlotte service aan scherpe prijzen

Snelle service!!

Keurig verpakt, uitstekende verzending!! Mooie kwaliteit!! Daar ga ik meer bestellen, top bedrijf!!

Kwaliteitssportkledij voor een betaalbare prijs !

Mooie, degelijke en betaalbare sportkledij. Gemakkelijk te bestellen en snelle bezorging, een aanrader !

Zeer grote keuzemogelijkheden, topmateriaal en de bestelling was 's anderendaags thuis!

Topshop!

Snelle levering met aangename prijzen

Ik heb s' avonds een jas besteld en deze was de volgende dag reeds in huis. Daarbij komt dat ze filmpjes hebben waarbij ze de kleding tonen. Dit is prettiger dan alleen foto's

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke site , je krijgt makkelijk gevonden wat je zoekt! Snel geleverd ook!

vlotte afhandeling

kleuren mogen iets duidelijker beschreven worden

Mooie spullen, mooie prijzen en een snelle levering!

Via de overzichtelijke site prachtige skikleding besteld voor onze dochter die hoopt eind februari voor het eerst op wintersport te gaan.

Nog steeds niet ontvangen

Bestelling nog steeds niet ontvangen. Dus inmiddels elders besteld en binnen gekregen. Ik kreeg nu een berichtje dat het morgenavond bezorgd wordt. Dit is helaas te laat, ik ga morgen met vakantie. Een eerdere bestelling werd wel binnen 2 dagen geleverd.

Prima webshop

Snelle service...mooie spullen. Helaas jassen retour moeten sturen wegens onjuiste maat en geld nog niet retour maar dat zal ook goed moeten komen. Prima shop tot nu toe. Aanrader

Mijn ervaring is prima met deze webshop

Zeer snelle levering Product zoals omschreven Goede maat Kwaliteit zeer goed Goede aanbieding

Na een beetje surfen de skiwebshop gevonden. Mooie skitrui besteld, stuk voordeliger als bij de concurent. Supersnel en foutloos geleverd. Ben blij met deze winkel, ga zeker nog meer bestellen !

Beste keus gemaakt

Bestelde skibroek is van goede kwaliteit en was binnen 2 dagen al binnen. Mooie verpakking incl een beschermhoed voor de skibril. Top product.

De bestelling was er snel, echter was het product niet zoals verwacht.

De jassen die ik besteld had waren er snel en waren ook mooi. Helaas zaten ze te groot. We gaan dus een andere van deze site proberen, want ik ben wel tevreden over de service.

Mooie, kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs en snel geleverd!

Voor het eerst dat ik kleding koop via een webshop (ik wil het altijd voelen en zien) dus ik vond het heel spannend. Ook omdat ik in Duitsland woon en daardoor levering van artikelen vaak langer duurt. Maar via SkiWebShop had ik binnen twee dagen de door mij bestelde artikelen! Het bestellen en betalen ging heel makkelijk, ik werd keurig op de hoogte gehouden en ik ben nu heel blij met mijn nieuwe ski-outfit. In de webshop is er enorm veel keus aan mooie en goede producten. Kortom: top!

Het was gemakkelijk om mijn bestelling te plaatsen en de bestelling werd binnen enkele dagen geleverd.

Goede prijs, snel geleverd.

Nette prijzen, binnen 1 dag geleverd. Wat wil je nog meer)

Prima snelle levering en prijs kwaliteit goed

Laagsteen 28

4815 PH Breda