Helemaal goed

Snelle verzending Ski kleding voldoet aan de beschrijving

Super snelle service

Top website en snel bezorgd!

Goed, snelle levering en de goggle cover ook een leuk presentje

Fantastische webwinkel

Ruim aanbod, uitstekende informatie over de kledingmaten en supersnelle levering.

Snelle levering, prima verpakt.

Overzichtelijke website, veel keuze.

Volgens afspraak geleverd

Skibroek heeft goede pasvorm en alles uitgeleverd zoals toegezegd

Goede ervaring.

Het was de eerste keer dat ik via de Skiweb heb besteld. De bestelling was snel bezorgd, keurig verpakt en precies zoals de webshop beloofd. Het enige minpunt vind ik dat de verzendkosten niet bij de prijs inbegrepen waren. We hebben een bestelling van meer dan €400,00 geplaatst dan mogen de verzendkosten wel incl mogen zijn

Vlot besteld, vlot geleverd!

Vlotte bestelling, vlotte levering. Heel tevreden!

Snelle levering en goede service!

Uitstekende ervaring

Goede informatie, snelle levering

Zoekende naar een goede ski jack tijdens de lockdown gaf de website van Skiwebshop.nl de beste informatie. Over het product, de maten en specifieke aspecten die voor de wintersport van belang zijn. Op zaterdagavond besteld, op maandag geleverd. De jas pas perfect. Top!

Snelle levering en mooie producten

Duidelijke site, producten zijn van goede kwaliteit. Goede verpakking, kortom heel tevreden!!

Goeie service

Goeie service. Klantvriendelijk

snelle levering. Bleek achteraf een actie te zijn met gratis verzending. Na een berichtje sturen kreeg ik een restitutie. netjes afgehandeld. ik krijg alleen wel veel nieuwsbrieven.

Duidelijke website en snelle levering

Goede shop ervaring gehad. De website is duidelijk en de levering was snel. Prijs-kwaliteit verhouding was goed.

Super verzending

Had haast met mijn bestelling. Na contact had ik binnen een dag mijn bestelling. En superkwaliteit.

Helm is maatwerk. Ziet er strak uit, goede kwaliteit, waar voor je geld. Jammer dat je de bijgeleverde gadget met geen mogelijkheid goed vast krijgt op de grootte helm.

Super tevreden

Mooie kwaliteit. Snelle levering. Ga zeker vaker bestellen

De levering is snel en de website is functioneel. De filmpjes bij kledingadvies klopt gewoon niet, van een broek moest ik drie maten groter kopen dan normaal en idem van een jas. Ook de verzendkosten mogen er wel af bij Bv 75 euro. Op een bedrag van 502 euro en dan nog 7 euro betalen voor verzendkosten, belachelijk. Er zit al flinke marge op’

Aanrader top

Goede service alleen website is bij omschrijvingen niet altijd duidelijk

Te klein

Icepeak skibroek besteld. Dezelfde maat en model als mijn huidige. Blijkt veel te klein! Daar word ik niet blij van! Direct geretourneerd, dat was gelukkig geen probleem.

Snelle levering en goede prijs

Mooie broek en jas van Luhta besteld. Snelle bezorging en goed verpakt. Heel blij met mijn nieuwe ski kleding.

Besteld en de order was snel binnen.

Uitstekende service

Fijne winkel en snel binnen na bestelling in keurige verpakking. En redelijke prijzen ook!

Snel, goedkoop en kwaliteit

Laagsteen 28