topper!

alles keurig ontvangen en nog netjes op tijd voor de feestdagen!

Alles conform verwachting en afspraak

Uitstekend bedrijf dat doet wat het beloofd

Correct en snel geleverd! Tevreden

Nieuwe jas besteld op zaterdag ondanks drukke periode dinsdag al binnen ..top Maat aanduiding was duidelijk erg blij met mijn jas

Ik heb het nog niet binnen dus ook geen goed oordeel kunnen geven

Goede maat Mooie jas en ski broek gekocht En ondanks de late levering van het bezorg bedrijf Waar jullie niks aan kunnen doen

Snelle levering. Goede kwaliteit kleding en makkelijk retour. Top.

Gewoon prima

snel geleverd en prima spullen

Goeie website met veel keus. Heel fijn ook dat de maten kloppen. De bestelling is ook zeer snel geleverd, echt top!

Kon beter

Ik heb twee keer mail gestuurd en nog steeds geen antwoord gekregen.

Snel en goede kwaliteit & pasvorm!

Een skibroek besteld. Heel snel in huis en de perfecte pasvorm en kwaliteit!

Snelle levering en goede communicatie

Op zaterdag laat in de avond mijn nieuwe ski’s besteld eerst even gebeld met wat vragen, deze werden duidelijk beantwoord. Op woensdag kreeg ik mijn bestelling binnen en kreeg hier ook netjes een mailtje over. Dit vind ik best vlot voor de drukke week van de Kerst! Bindingen zitten er ook netjes op en goed afgesteld. Nu maar hopen dat we “mogen” skiën!

Buitengewoon goed en super snel geleverd

Ondanks de Kerstdrukte werden mijn pakketjes de volgende dag al geleverd! Echt geweldig en super fijn. Ook de webshop is gemakkelijk en alles snel en overzichtelijk te vinden. Een echte aanrader om te kijken op Skiwebshop.nl. Mijn zoon heeft inmiddels ook al voor een behoorlijk bedrag bij jullie besteld! Wij zijn gewoon tevreden! Thanks

Maatomschrijving en geleverde product komen overeen

Snelle levering, mooie kwaliteit en maatomschrijving klopt.

Goede en snelle levering

Product beschikbaarheid is heel goed en bij levering meerdere opties geboden. Levering zoals gewenst. Top!

goede service, mooi product

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe skibroek. Deze werd snel geleverd.

Duidelijke webshop, snelle levering!

Snelle levering en uitstekende producten

Zondag besteld en dinsdag al in huis, fantastisch!

Snelle levering.

Prima levering en mooie shirts, heel blij mee.

Duidelijke informatie en snelle levering

Snel en juiste levering

Altijd goede en snelle levering met goede producten!

Ik moest skipakken en accessoires kopen voor het hele gezin en kon alles op skiwebshop vinden. Heel handig. Super producten, grote selectie, scherpe prijzen en delivery met budbee.

Prima geleverd voor goede prijs, qua bezorging had het iets sneller gekund

Prima geleverd voor goede prijs, qua bezorging had het iets sneller gekund

Boven verwachting

Mijn bestelde ski’s al binnen 2 dagen geleverd en ook nog een gratis skitas erbij, top!

Alles paste perfect en de prijs was erg goed.

Na 1 werkdag al geleverd. Top!

Alles super

Ik had nog nooit via jullie besteld. Artikel was heel snel geleverd en echte top kwaliteit. Product is keurig beschreven!

Laagsteen 28

4815 PH Breda