Goed product. Snelle bezorging.ik raad de winkel aan.

Goede service en aantrekkelijke prijzen!

Snel en aquraat

Al meerdere keren iets besteld bij de skiwebshop en iedere keer heb ik mijn bestellingen snel en zonder problemen ontvangen. Een aanrader als je iets voor de wintersport zoekt.

Nette eerlijke prijzen. Top service

Kom jas tegen in ski winkel. Model 2021/2022 (was daar om latten te slijpen en waxen) Maar kost €300.- zit ik toevallig op google, tik dezelfde jas in......skiwebshop €244 en let op......ook nog eens 15% extra korting op de al scherpe prijs. Dus €207.- Das een behoorlijk verschil wat ik nooit had verwacht. Bezorgkosten €6.95 dus Besteld, netjes track and trace. Dag later in huis. O ja, en van het verschil en wat bij betaald ook maar direct broek besteld. Totaal kosten € 325.- compleet pak. Zeer tevreden en blij met kleding..

Winter schiet op....ik heb spulletjes van de skiwebshop

Super Snel mooi spul....

Snel en keurig

Voor mijn dochtertje van 6 een mooie skijas en skibroek besteld. Het pakketje werd de volgende dag al geleverd en was keurig ingepakt. Fijn was dat de kleding niet samengepropt was, maar ruim in een grote doos zat zodat de kleding kreukvrij aankwam. En dit alles tegen een mooie prijs.

Snelle levering en meer dan prima service

Levering is altijd snel. En de moeite die de klantenservice heeft gedaan mag problemen met elektrische verwarmbare handschoenen die het een jaar na aankoop niet meer deden terwijl ze nog niet eens gebruikt waren, top!

Snelle levering, keurig verpakt, goede kwaliteit!

Aanbeveling voor alle wintersporters. Veel keus.

Snelle levering! Goede service!

Snelle levering en goede service!

Alles prima in orde

Vlotte bestelling nog vlottere levering. Nog nooit geen problemen gehad

TOP goeie service en snelle levering

Top en goeie service en kwaliteit is ook goed en hebben een zeer groot assortiment.

Topjas!

Prachtig Ski jack voor een voordelige prijs. Supersnel geleverd!

Heel tevreden

Heel tevreden, de maten zijn correct. Truitjes zijn goed

Bestelling volgende dag, keurig verpakt al in huis.

Uitgebreid assortiment en prettige site

Veel keuzes en razendsnel geleverd!!!

Super goede website

Hele fijne website met god materiaal. Ook telefonisch een hele fijne en goede service en bekwame mensen.

Goed zittende grote maten

Het is moeilijk om voor grote maten te shoppen maar deze zit goed

Super snel levering

Snelle en nette levering. Retour ook vlot.

Tevreden

Snelle levering en prima kwaliteit

Afgelopen weekend spullen besteld en twee dagen later binnen gekregen. Mooie kwaliteit tegen een zeer goede prijs. Heb een aanbieding gekocht uit de vele mogelijkheden die er zijn. Qua jassen zo'n beetje de breedste collectie van Nederland zo lijkt het

Goede website met prima uitleg en goede wegwijs i.v.m.het kiezen van de gewenste maat.

Je krijgt wat je besteld en met snelle levering.

correcte en vlugge levering, bestelling komt overeen met verwachting

super

Duidelijke website en snelle levering!

Goede site, snel bezorgd

Ski shirtje besteld, supersnel in huis en mooie kwaliteit

Laagsteen 28

4815 PH Breda